A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

«День кар’єри» у форматі «Третього Наукового пікніка» відбувся в Богородчанському районі

Дата: 04.10.2019 10:56
Кількість переглядів: 558

3 жовтня 2019 року Богородчанська районна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості спільно з Департаментом освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА, ГО «Консалтингові технології», Богородчанською РДА на території Богородчанської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 провели масовий профорієнтаційний захід «День кар’єри» у форматі «Третього Наукового пікніка в Богородчанському районі «Вибирай професію цікаво – примножуй світ відкриттям!».

В заході взяли участь більше  700 учасників, серед яких учні, їхні батьки та педагогічні працівники загальноосвітніх шкіл Богородчанського та Тисменицького районів.

«Щороку перед вами постає питання, ким бути та як правильно обрати професію, яка б відповідала вашим інтересам, здібностям, адже вибір професії – це чи не найголовніший вибір в житті. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності. Сьогодні ви будете мати можливість ознайомитись з дивовижним світом професій, особливостями кар’єрного шляху, «приміряти» на себе вподобану професію та випробувати свої сили в проектуванні наукових винаходів», - зазначив директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк, відкриваючи захід.

Біля тридцяти локацій навчальних закладів, підприємств та служб області зацікавлювали, мотивували, привертали увагу молоді представленими професіями, дослідами, експериментами, винаходами, видами трудової діяльності, майстер-класами.

Працівники служби зайнятості запрошували на майданчики вільної дискусії, де діти мали можливість ознайомитись з дивовижним «світом професій», особливостями кар’єрного шляху, пройти експрес-тестування на професійне самовизначення, а також отримати інформацію про послуги служби зайнятості та види професійної діяльності, які користуються попитом на ринку праці Прикарпаття.

Розкрити свій потенціал до здобуття майбутньої професії, повірити у власні можливості та свою унікальність допомогло учнівській молоді вільне спілкування з науковцями, студентами, керівниками наукових гуртків, роботодавцями, спеціалістами різних галузей, які своєю майстерністю та професіоналізмом, продемонстрованими під час майстер-класів, стимулювали учнів розробляти та проектувати власні наукові винаходи.

 

Відділ інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного центру зайнятості

вул. Деповська,89 а

м.Івано-Франківськ,

76002

(0342) 755614

(097) 7030730

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь