A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Інформаія про необхідність отримання дозволів на спеціальне водокористування

Дата: 30.10.2019 11:23
Кількість переглядів: 580

  Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, що регулюють відносини, пов’язані з одержанням документів дозвільного характеру» від 07.02.2017р.№ 1830-VIIIВодного кодексу України від 06.06.1995р. № 213/95-ВР, Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» від 06.09.2005р.№ 2806-IV та Положення про Державне агентство водних ресурсів України від 20.08.2014р.№ 393, Дністровське басейнове управління водних ресурсів в Івано-Франківській області здійснює видачу (відмова у видачі, анулювання) дозволу на спеціальне водокористування.

  Спеціальне водокористування є платним та здійснюється на підставі дозволу на спеціальне водокористування.

   Для одержання дозволу на спеціальне водокористування водокористувач звертається до Дністровського БУВР із заявою (затверджено наказом Мінприроди від 12 квітня 2018 року № 116, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 7 травня 2018 р. за № 567/32019), до якої додаються:

обґрунтування потреби у воді з помісячним нормативним розрахунком водокористування і водовідведення (затверджено наказом Мінприроди від 23.06.2017 № 234, зареєстрованим у Мін'юсті 21.07.2017 за №№ 887/30755-888/30756);

опис та схема місць забору води та скиду зворотних вод, нормативи гранично допустимого скидання (гдс) забруднюючих речовин у водні об’єкти із зворотними водами (з розрахунком на кожний випуск (скид) окремо), затверджені індивідуальні технологічні нормативи використання питної води (для підприємств та організацій житлово-комунального господарства, суб’єктів господарювання, які надають послуги з централізованого водопостачання та/або водовідведення), копія правовстановлюючих документів на водні об’єкти (для орендарів водних об’єктів).

  Видача або надання відмови у видачі дозволу на спеціальне водокористування здійснюється протягом 30 календарних днів з дня надходження заяви та документів, необхідних для видачі дозволу.

  Відповідно до статті 49 Водного кодексу України подання заяви про одержання (анулювання) дозволу на спеціальне водокористування та відповідних документів, а також видача (відмова у видачі, анулювання) цього дозволу може здійснюватись в електронній формі.

  Інформаційна система «Портал е-послуг Державного агентства водних ресурсів України» розміщується за  адресою:  https://e-services.davr.gov.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь