A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Обсяг реалізованої промислової продукції підприємствами області у січні–вересні 2019 року

Дата: 08.11.2019 10:04
Кількість переглядів: 415

  Головне управління статистики інформує. Підприємствами області у січні–вересні 2019р. реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 51 млрд.грн (у січні–вересні 2018р. – на 52,3 млрд.грн).

  У загальному обсязі реалізації продукція підприємств переробної промисловості становила 56%, з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 32,5%, добувної промисловості і розроблення кар’єрів – 10,8%, водопостачання, каналізації, поводження з відходами – 0,7%.

  Майже 41% обсягу продукції переробної промисловості реалізовано підприємствами з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції. Вагомим також був внесок підприємств з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (23%), виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (14,3%), машинобудування (8,7%), виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів (8,4%).

  Частка області у загальнодержавному обсязі реалізованої промислової продукції склала 2,7%, що відповідає 11 місцю серед регіонів України. Питома вага реалізованої промислової продукції підприємств з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції у загальнодержавних обсягах склала 21%, з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності – 6,3%, виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – 6,2%, з добування сирої нафти та природного газу – 5,6%, постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 4,9%.

  В обсязі реалізованої продукції добувної та переробної промисловості за основними промисловими групами 67,6% займали товари проміжного споживання, 16,2% – енергія, 11,6% – споживчі товари короткострокового та тривалого використання, 4,6% – інвестиційні товари.

 

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь