A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

ЖИТТЯ БЕЗ КАЙФУ

Дата: 12.12.2019 11:43
Кількість переглядів: 831

  Відповідно до розпорядження міського голови №234-р від 21.11.2019 року відділом молоді та спорту виконавчого комітету Яремчанської міської ради спільно із педагогами шкіл реалізували заходи спрямовані на протидію поширенню негативних явищ у молодіжному середовищі на базі загальноосвітніх шкіл Яремчанщини серед учнівської молоді 7-11 класів.

  На початку зустрічі учні мали змогу переглянути документально-соціальний фільм під назвою «Чорно-біле кіно». Кіно, акторами якого стали такі ж підлітки як і вони, які змогли відтворити вже наслідки вживання наркотиків і ситуації, в яких можна було вибрати перспективне майбутнє або кайф, фіналом якого була смерть. Фільм справив неабияке враження на учнів, в очах можна було спостерігати страх та розуміння небезпеки, яка може в одну хвилину знищити їхнє життя. І нехай кожен підліток по-різному відреагував на даний захід, але сподіваємося, що якщо хтось з них опиниться в небезпечній ситуації, зможе рішуче вибрати правильний шлях та збереже своє здоров’я.

  Під час дискусії, було наведено ряд фактів з історії, які ще раз доводили, що завдяки опіуму, країни-розповсюджувачі могли повністю керувати торгівлею, людьми, цілими військами успішних країн, тим самим встановлюючи десятилітній вплив на них, поступово знищуючи їх міць. Така «опіумна війна» давала можливість вивести з ринку потужних торгових конкурентів.

  Свідомо чи не свідомо, але ми дорослі самі створюємо смертельні пастки для наших дітей. Ми поширюємо дурман, алкоголь  через соціальні мережі, круті фільми, кліпи, ми навіть жартуємо на ці теми, тим самим закріплюємо у свідомості дітей хибну думку, що наркота-це круто, це гроші, влада і слава. А їм більше нічого і не треба, між рядками вони читати не вміють, інформацію не фільтрують, наслідки своїх вчинків не знають.

  На завершення, відділ молоді і спорту виконавчого комітету Яремчанської міської ради закликав юну молодь бути обачними та пильними. Розумно ставити перед собою ціль, непохитно йти до неї і отримувати задоволення тільки від перемог, досягнутих власними силами, бо такі перемоги мають здатність зберігати ефект «кайфу» на все життя.

  Відділ молоді і спорту виконавчого комітету Яремчанської міської ради дякує всім педагогам, які знайшли можливість та долучились до проведення заходу, зуміли зорганізуватись та забезпечити всім необхідним.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь