A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Відбулася нарада Івано-Франківської обласної служби зайнятості

Дата: 21.12.2019 16:43
Кількість переглядів: 448

  19-20 грудня 2019 року на базі Верховинської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбулася нарада обласної служби зайнятості на тему «Про роботу державної служби зайнятості та завдання на 2020 рік: пріоритети, інновації та перспективи» за участю директорів та профгрупоргів філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості, Івано-Франківського міського центру зайнятості та Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

  Проаналізувавши результати роботи за 11 місяців 2019 року, очільник обласної служби зайнятості В.Цимбалюк акцентував увагу на таких напрямках роботи: надання якісних послуг роботодавцям, співпраця з ОТГ, напрями роботи в ситуації вивільнення працівників РДА, працевлаштування осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку в службі зайнятості.

  Також він проінформував про те, що найближчим часом планується підписання меморандуму про співпрацю з громадською організацією «Слід», що дасть можливість прискорити процес працевлаштування людей з інвалідністю. Велике значення у результаті цього процесу має співпраця з роботодавцями та можливість служби зайнятості провести професійне навчання за необхідними професіями.

Заступник директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Тарас Басюга проінформував учасників про основні стратегічні напрями розвитку державної служби зайнятості щодо обслуговування населення та роботодавців. Він звернув увагу на збільшення кількості роботодавців, які співпрацюють з службою зайнятості, позитивних результатах роботи кар’єрних радників, впровадженні інституту консультанта роботодавця та спеціалізованого кар’єрного радника.

  Заступник директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Григорій Горбаль розповів про результати роботи служби зайнятості з населенням та роботодавцями в об’єднаних територіальних громадах області, а також як саме ведеться співпраця з новоствореними громадами. Він навів приклади роботи з Старобогородчанською, Брошнівською та Верхнянською ОТГ.

  Провідний інспектор з питань запобігання та виявлення корупції Івано-Франківського обласного центру зайнятості Олег Кричун надав учасникам інформацію про зміни в Законі України «Про запобігання корупції та інших законодавчих та інших нормативно-правових актах».

  Начальники відділів обласного центру зайнятості Світлана Боднар, Ігор Сливінський, Людмила Сірко та Оксана Пашківська детально проаналізували результати роботи по наданню послуг роботодавцям і шукачам роботи, а також учнівській та студентській молоді. У своїх доповідях вони детально зупинилися на роботі Верховинської, Тлумацької, Снятинської районних та Калуської міськрайоннної філій.

  Голова первинної профспілкової організації Івано-Франківського обласного центру зайнятості Ірина Ганчак проінформувала учасників про підсумки роботи профспілки за 2019 рік та проведення звітно-виборчої кампанії в первинній профспілковій організації обласного центру зайнятості.

  Також було наголошено на тих напрямках роботи, над якими потрібно працювати у 2020 році.

 

Відділ інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

 центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а

м.Івано-Франківськ,

76002

(0342) 755614

(097) 7030730

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь