A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Стан розгляду звернень громадян Яремчанським відділом Надвірнянеької місцевої прокуратури

Дата: 06.03.2020 15:12
Кількість переглядів: 568

 Яремчанським відділом Надвірнянеької місцевої прокуратури приділяється значна увага своєчасному та повному розгляду звернень громадян.

 В своїй роботі щодо розгляду звернень та проведення за ними перевірки Яремчанський відділ керується Законом України «Про звернення громадян», Наказом Генерального прокурора України № 430 від 30.12.2015 «Про організацію діяльності органів прокуратури України з особистого прийому, розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації».

 Упродовж 2019 року в Яремчанський відділ надійшло 67 звернень, в свою чергу більшість з них стосується питань здійснення досудового розслідування у кримінальних провадженнях, захисту прав дітей, земельних питань тощо. По суті вирішено 20 звернення з них 15 з питань досудового розслідування кримінальних проваджень.

 Незважаючи на те, що Законом України «Про прокуратуру» від 14.10.2014 органам прокуратури суттєво обмежено повноваження, продовжують надходи звернення від громадян з вимогою провести перевірку та внести подання тощо. На дані звернення даються ґрунтовні роз’яснення, або вони скеровуються для розгляду за належністю.  

 На особистому прийомі оперативними працівниками прийнято 15 громадян. По деяких зверненнях громадянам надано роз'яснення в усній формі, щодо вирішення спорів заявники скеровувались в інші відомства.

 Також, варто зазначити що Яремчанським відділом розглядаються звернення громадян, лише у разі їх попереднього вирішення керівниками компетентних органів виконавчої влади, місцевого самоврядування і контролю.

 Згідно графіку прийому, який розміщений на інформаційному стенді у приміщенні Яремчанського відділу оперативні працівники Яремчанського відділу Надвірнянської місцевої прокуратури кожний день здійснюють усний прийом громадян за адресою:

м. Яремче, вул. Руднєва, 13, тел. 2-31-15

 Крім цього, керівником Надвірнянської місцевої прокуратури               Марчуком В.В. щопонеділка з 9:00 до 13:00 год. здійснюється особистий прийом громадян за адресою:

м. Надвірна, вул. м-н. Шевченка, 39, тел. (03475) 2-91-78

 

Начальник Яремчанського відділу

Надвірнянської місцевої прокуратури                            Володимир ФЕДОРЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь