A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Виклики роблять життя цікавим, а звершення наповнюють його змістом

Дата: 11.03.2020 14:38
Кількість переглядів: 356

Біля витоку кожного успішного підприємництва стоїть одного разу прийняте сміливе рішення. 10 березня 2020 року Івано-Франківським міським центром зайнятості проведено інтерактивний захід «Бібліотека живої книги. Історія успіху. Мотивація. Підтримка. Реалізація». Захід відбувся у форматі мотиваційної зустрічі осіб з числа безробітних, які орієнтовані на зайняття підприємницькою діяльністю, з успішними приватними підприємцями міста. Зустріч пройшла за підтримки Центру розвитку підприємництва «Бізнес-інкубатор» Івано-Франківського національного технічного університету  нафти і газу. В ході спілкування учасників зустрічі особи, які бажають заснувати власний бізнес чи тільки задумуються над цим, можливо, мають деякі побоювання, мали можливість поспілкуватись з представниками малого  бізнесу, які успішно себе реалізують на сучасному ринку праці, отримати відповіді на різного роду запитання, якими задаються всі початківці у бізнесі.

Державна служба зайнятості здійснює підтримку безробітних осіб, які мають труднощі із працевлаштуванням, та орієнтує на самозайнятість та саморозвиток, шляхом можливості надання одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації ними підприємницької діяльності.

Жива дискусія, діалоги, спілкування, приклади подолання труднощів на початкових етапах становлення бізнесу від підприємців, які успішно подолали перепони і розвиваються, - саме те, що може найбільш мотивувати, зорієнтувати та допомогти подолати певні страхи, водночас,  усвідомлюючи відповідальність та враховуючи всі ризики започаткування власної справи.

 

 

 

Відділ інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

 центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а

м.Івано-Франківськ,

76002

(0342) 755614

(097) 7030730

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь