A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Відбулася робоча зустріч директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василя Цимбалюка з представниками органів влади та роботодавцями

Дата: 04.05.2020 17:14
Кількість переглядів: 640

  Сьогодні, 4 травня 2020 року, відбулася робоча зустріч директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василя Цимбалюка з Ярославою Ульванською, заступником директора департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації – начальником управління праці, Олександрою Гринів, заступником начальника управління праці – начальником відділу з питань оплати праці, соціально-трудових відносин та правового регулювання у сфері праці департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації, Василем Скригунцем, заступником голови-виконавчим директором обласного об’єднання організацій роботодавців, Василем Тихонським, головою Івано-Франківської міської організації роботодавців. Також у розмові взяли участь Тарас Басюга, заступник директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості та Оксана Пашківська, начальник відділу надання послуг роботодавцям Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

Керівник обласної служби зайнятості поінформував про ситуацію щодо надання послуг шукачам роботи та безробітним, про те, які зміни відбулися у порядку реєстрації безробітних у службі зайнятості.

  Він зазначив, що основна мета зустрічі – це інформування про можливість отримання роботодавцями допомоги по частковому безробіттю.

  В.Цимбалюк наголосив, що право на отримання допомоги по частковому безробіттю мають роботодавці з числа суб’єктів малого та середнього підприємництва, які: зупинили/скоротили діяльність через карантин, сплачували ЄВ протягом останніх 6 місяців, що передують даті зупинення/скорочення діяльності, за найманих працівників, з якими не припинені трудові відносини на дату подання звернення до центру зайнятості.

  Також він звернув увагу, що роботодавець протягом 30 календарних днів з дня зупинення/скорочення діяльності, звертається до центру зайнятості/філії за місцем сплати ЄВ і подає пакет документів одним із зручних способів (у скриньку, розміщену на вході центру зайнятості/філії, поштовим відправленням (оригінал) або на e-mail центру зайнятості/філії.

  Під час зустрічі обговорено механізм інформування роботодавців про можливість отримання такої допомоги та деталі порядку надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину.

Учасники зустрічі зазначили, що служба зайнятості надає реальну допомогу тим роботодавцям, які змушені зупинити свою діяльність під час карантину і зараз основне завдання – це довести інформацію про допомогу по частковому безробіттю до кожного роботодавця, щоб він міг скористатися такою послугою.

  До відома: детальніше про умови отримання допомоги по частковому безробіттю читайте за посиланням https://www.dcz.gov.ua/storinka/dopomoga-po-chastkovomu-bezrobittyu-na-period-karantynu.

 

 

 

Відділ інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

 центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а

м.Івано-Франківськ,

76002

(0342) 755614

(097) 7030730

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь