A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Стан ринку послуг області у I кварталі 2020 року

Дата: 11.06.2020 08:53
Кількість переглядів: 441

Головне управління статистики інформує. На ринку послуг області упродовж I кварталу 2020 року працювало 1,3 тис. підприємств (юридичних осіб) та їх відокремлених підрозділів, основним видом економічної діяльності яких є надання послуг. Обсяг реалізованих ними послуг за цей період склав 2 млрд.грн.

У структурі загального обсягу реалізованих послуг значну частку склали обсяги послуг вантажного автомобільного транспорту,  надання  послуг з перевезення речей (16,2% загальнообласного обсягу), складського господарства та допоміжної діяльності у сфері транспорту (14,1%), послуг з надання в оренду й експлуатацію  власного  чи  орендованого  нерухомого майна (11,3%). Вагомими були також обсяги послуг з діяльності туристичних агентств і туристичних операторів (10,6%), вищої освіти (10,4%), з  дiяльності  готелiв  i  подiбних  засобiв тимчасового розміщування (8%).

Серед міст обласного значення та районів області найбільша частка реалізованих послуг припадала на підприємства міст Івано-Франківська (56,3% загальнообласного обсягу), Яремче (24,9%), Калуша (3,8%) та Долинського району (4,8%).

Населенню області надано послуг на 884,8 млн.грн, що склало 43,3% від загального обсягу реалізованих послуг. Найбільшим попитом серед населення користувалися послуги з діяльності у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування (30,2%), у сфері освіти (23,6%), послуги             з тимчасового розміщування й організації харчування (14,6%), транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності (10,2%), інформації та телекомунікацій (8,4%), послуги з охорони здоров’я та надання соціальної допомоги (5,9%). Вагомою була частка послуг, реалізованих населенню, у містах Болехові (93,1% від загального обсягу наданих послуг), Бурштині (70,2%), Яремче (66%), Коломиї (58,3%), Городенківському (76,2%), Калуському (74,2%) та Косівському (66,9%)  районах.

 

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2020

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь