A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту документу держаного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 24.07.2020 10:44
Кількість переглядів: 357

Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: Детальний план території для будівництва та обслуговування багатопаливної автозаправної станції (БП АЗС) з пунктом сервісного обслуговування водіїв та пасажирів на вул. Свободи ( біля будинку №5) в м. Яремче Івано-Франківської області).

1.Зміна цільового призначення земельної ділянки та розроблення детального плану території здійснюється з метою будівництва та експлуатації об'єктів придорожнього сервісу по вул. Свободи в м. Яремче.

Даний документ містобудівної документації формує принципи планувальної організації забудови та уточнює ( в районі конкретних земельних ділянок) в біль крупному масштабі існуючий генеральний план та план зонування території міста Яремче.

Земельна ділянка  загальною площею 0,4334 га знаходиться в зоні садибної житлової забудови, зоні сабної житлової забудови в межах санітарно-захисних зон, в зоні земель сільськогосподарського призначення. Цільове призначення земельних ділянок :для ведення особистого селянського господарства. Планується зміна їх цільового призначення на землі для розміщення та експлуатації об'єктів придорожнього сервісу.

Даним ДПТ передбачено будівництво  багатопаливної автозаправної станції (БП АЗС) з пунктом сервісного обслуговування водіїв та пасажирів.

2.Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: виконавчий комітет Яремчанської міської ради. Адреса: вул.Свободи,266 м. Яремче, Івано-Франківська обл.

3. Процедура громадського обговорення:

- дата початку та терміни здійснення процедури: 30 днів з 25.07.2020 (дата проведення громадських слухань);

- способи участі громадськості: надання письмових зауважень і пропозицій за адресою: Виконавчий комітет Яремчанської міської ради, вул. Свободи,266 м. Яремче;

- орган від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом детального планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку:  з  ДПТ та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитися у відділі містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Яремчанського міськвиконкому ( в кабінеті головного архітектора міста) вул. Свободи,266 (1-поверх) м. Яремче та на сайті yaremcha-miskrada.gov.ua в розділі : Архітектура та містобудування . Генеральний план;

- орган до якого подаються зауваження та пропозиції: Виконавчий комітет Яремчанської міської ради, вул. Свободи,266 м. Яремче відповідно до строків здійсненя процедури;

- місцезнаходження наявної екологічної інформації, що стосується проекту ДПТ: відділ містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Яремчанського міськвиконкому (кабінет головного архітектора міста) вул. Свободи,266 (1-поверх) м. Яремче.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь