A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту документу держаного планування

Дата: 21.08.2020 16:00
Кількість переглядів: 489

  Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: Детальний план території земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями медичного та оздоровчого призначення, Перша та Друга черга будівництва, на вул. Руднєва  в м. Яремче Івано-Франківської області ТзОВ «Полярис Інвест» та зміни до плану зонування території м. Яремче Івано-Франківської області.

  1.Розроблення детального плану території та зміни до проекту зонування території міста здійснюється з метою зміни цільового призначення земельних ділянок з території садибної житлової забудови та території громадського призначення на територію багатоквартирної житлової забудови, а також уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації території на вул. Руднєва в м. Яремче, визначення містобудівних умов та обмежень для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями медичного та оздоровчого призначення, Перша та Друга черга будівництва.

  2.Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: виконавчий комітет Яремчанської міської ради. Адреса: вул.Свободи,266 м. Яремче, Івано-Франківська обл.

  3. Процедура громадського обговорення:

- дата початку та терміни здійснення процедури: 30 днів з 21.08.2020 (дата проведення громадських слухань);

- способи участі громадськості: надання письмових зауважень і пропозицій за адресою: Виконавчий комітет Яремчанської міської ради, вул. Свободи,266 м. Яремче;

- орган від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом детального планування, та змінами до проекту зонування території м. Яремче:  з  ДПТ земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями медичного та оздоровчого призначення, Перша та Друга черга будівництва, на вул. Руднєва  в м. Яремче Івано-Франківської області ТзОВ «Полярис Інвест» та зміни до плану зонування території м. Яремче Івано-Франківської області можна ознайомитися у відділі містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Яремчанського міськвиконкому ( в кабінеті головного архітектора міста) вул. Свободи,266 (1-поверх) м. Яремче та на сайті yaremcha-miskrada.gov.ua в розділі : Архітектура та містобудування . Генеральний план;

  - орган до якого подаються зауваження та пропозиції: Виконавчий комітет Яремчанської міської ради, вул. Свободи,266 м. Яремче відповідно до строків здійсненя процедури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь