A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Стан ринку послуг області у ІI кварталі 2020 року

Дата: 11.09.2020 17:32
Кількість переглядів: 421

  Головне управління статистики інформує. На ринку послуг області упродовж IІ кварталу 2020 року працювало 1,1 тис. підприємств (юридичних осіб) та їх відокремлених підрозділів, основним видом економічної діяльності яких є надання послуг. Обсяг реалізованих ними послуг за цей період склав 1,8 млрд.грн.

  У структурі загального обсягу реалізованих послуг переважну   частку склали обсяги послуг у сфері транспорту, складського господарства, поштової та курєрської діяльності (70,5% загальнообласного обсягу).  Вагомими були також обсяги послуг                       у сфері інформації та телекомунікацій (7,6%), з діяльності адміністративного та допоміжного обсуговування та операцій з нерухомим майном  (по 5,8%).    

  Серед міст обласного значення та районів області найбільша частка реалізованих послуг припадала на підприємства міст Івано-Франківська (78,3% загальнообласного обсягу), Калуша (4,3%), Коломиї (2,2%) та Долинського району (5,7%).

  Населенню області надано послуг на 243,4 млн.грн, що склало 13,9% від загального обсягу реалізованих послуг. Найбільшим попитом серед населення користувалися послуги інформації та телекомунікацій (23,6%),  послуги з діяльності у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування (21,5%), у сфері освіти (15,2%), послуги з охорони здоров’я та надання соціальної допомоги (14,5%), транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності (11%).

  Вагомою була частка послуг, реалізованих населенню,                                  у Городенківському (60,7% від загального обсягу наданих послуг), Косівському (58,2%)  районах  та  місті Бурштині (57,9%).

 

 

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2020

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь