A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Оздоровлення учасників АТО/ООС за кошти обласного бюджету

Дата: 17.09.2020 11:17
Кількість переглядів: 966

                Відповідно до розпорядження Івано-Франківської області від 09.07.2020 року №352 «Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для оздоровлення, першочергово, у санаторно-курортних закладах області та інших областей (за зверненням заявників) постраждалих учасників Революції Гідності, постраждалих учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил в районах їх проведення, які потребують оздоровлення».

           Для оздоровлення постраждалих учасників Революції Гідності, постраждалих учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил в районах їх проведення, які потребують оздоровлення, виділяється грошова допомога, яка перераховується департаментом соціальної політики облдержадміністрації санаторно-курортним закладам для компенсації вартості наданих послуг з оздоровлення.

           Право на оздоровлення мають громадяни, які зареєстровані та проживають на території Івано-Франківської області та які в поточному році не оздоровлювалися за рахунок коштів державного або місцевого бюджету, не отримували грошову компенсацію замість санаторно-курортної путівки чи вартості самостійного санаторно-курортного лікування.

         Департамент здійснює надання грошової допомоги для компенсації вартості наданих послуг з оздоровлення терміном не більше ніж на 18 календарних днів з розрахунку граничної вартості путівки (ліжко-дня), яка визначається щороку Міністерством у справах ветеранів України з урахуванням базових послуг, що входять до вартості санаторно-курортної путівки для забезпечення постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, санаторно-курортним лікуванням, які щороку затверджуються Міністерством у справах ветеранів України.

           Одержувачі грошової допомоги на оздоровлення мають право вільного вибору Закладу. Оплата вартості проїзду до Закладу і зворотньо здійснюється одержувачами допомоги самостійно.

          Облік громадян, які мають право на одержання грошової допомоги на оздоровлення, ведуть відповідальні особи структурного підрозділу з питань соціального захисту населення виконкому міської ради. Відповідальна особа роз’яснює громадянам порядок надання грошової допомоги на оздоровлення.

 

        За більш детальною інформацією звертатися за тел. 03434 21186.

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь