A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Платники Яремчанщини спрямували до бюджетів майже 312 мільйонів

Дата: 18.11.2020 17:48
Кількість переглядів: 354

Упродовж січня-жовтня платники податків Яремчанської міської ради сплатили до бюджетів усіх рівнів майже 312 мільйонів гривень. Так, до державної скарбниці надійшло 175,2 мільйонів, до місцевої – 136,8 мільйона.

Зокрема, до держбюджету спрямовано 105,7 мільйонів гривень податку на додану вартість, 21,4 мільйона гривень податку на прибуток, 19,8 млн.грн. рентної плати за користування надрами, 19,5 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, 5,8 мільйона гривень військового збору,.

До місцевих бюджетів надійшло 57,7 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб, 33,6 мільйона гривень земельного податку та 15 мільйонів гривень єдиного податку.

 

Платники Надвірнянщини сплатили майже 794 млн. гривень податків і зборів до Зведеного бюджету

За січень - жовтень 2020 року надходження податків та зборів від платників Надвірнянського району до Зведеного бюджету склали понад 793,8 млн. грн. податків та зборів. В тому числі у жовтні 2020 року разом надходження по всiх податках становлять понад 81,9 млн. гривень.

Найбільшими за обсягами є податок з  доходів фізичних осіб, рентна плата за користування надрами, податок на додану вартість, плата за землю та єдиний податок з юридичних та фізичних осіб, а  також військовий збір.

Податку на доходи з фізичних осіб платниками сплачено понад 314 млн. грн., що на 81,6 млн. грн. перевищило  минулорічні надходження.

Рентної плати за користування надрами надійшло за даний період  334,7 млн. гривень.

Податку на додану вартість до Державного бюджету зібрано  майже 39,6 млн. гривень.

По земельному податку та орендній платі за землю від фізичних та юридичних осіб надходження становлять понад 38,7 млн. грн., що на 3,4млн.. грн. перевищило  минулорічні надходження.

За січень - жовтень 2020 року юридичними та фізичними особами - підприємцями сплачено понад 25,6 млн. грн. єдиного податку, що на 840 тис. грн. більше, ніж за попередній період.

Війського збору до Державного бюджету надійшло понад 15,6 млн.гривень.

 

Від платників Надвірнянщини місцеві бюджети отримали понад 314 мільйонів гривень ПДФО

За десять місяців платники податків Надвірнянського району сплатили до бюджету 314,1 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. З цієї суми 79 мільйонів перераховано до державного бюджету, до міської скарбниці 235,1 мільйон гривень.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року зростання надходжень ПДФО склало 81,6 мільйона гривень.

Слід зазначити, що у структурі надходжень ПДФО займає майже 39,6 відсотків від загальної суми податків і зборів.

Нагадаємо,що приймаючи працівника на роботу – не забудьте повідомити Державну податкову службу України!

Нормами Кодексу законів про працю України від 10 грудня 1971 року  № 322-VIII із змінами та доповненнями встановлено, що працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу та подання повідомлення до територіальних органів Державної податкової служби.

Роботодавець до початку роботи найманого робітника зобов’язаний повідомити органи ДПС про прийняття працівника на роботу.

Повідомлення про прийняття працівника на роботу (далі – Повідомлення) складають при укладанні безстрокового трудового договору, строкового трудового договору та контракту.

 

З початку року до місцевих бюджетів надійшло майже 26 млн гривень єдиного податку

З січня по жовтень 2020 року платники податків, що перебувають на обліку в Надвірнянській ДПІ, сплатили до місцевих бюджетів 25,6 млн. грн. єдиного податку, додатково надійшло 840 тис. гривень.

Зокрема, за рахунок платників єдиного податку юридичних осіб забезпечено надходження у сумі 3,8 млн. грн., платників єдиного податку фізичних осіб у розмірі 21,6 млн. грн. та юридичних осіб, які перебувають на IV групі єдиного податку у сумі 247 тис. гривень.

Звертаємо увагу, що у разі порушення платниками єдиного податку першої та другої груп строків сплати авансових внесків єдиного податку, нарахування штрафних санкцій здійснюється в розмірі 50 відсотків ставки єдиного податку, обраної платником, за кожний випадок несвоєчасної сплати або несплати авансових внесків єдиного податку. До суб'єктів господарювання, які перебувають на третій групі єдиного податку у випадку порушення строків сплати визначених податкових зобов'язань будуть застосовані штрафні санкції у таких розмірах:

- при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, - у розмірі 10 відсотків погашеної суми податкового боргу;

- при затримці більше 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, - у розмірі 20 відсотків погашеної суми податкового боргу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь