A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Стан виплати заробітної плати на підприємствах, в установах, організаціях міст і районів області станом на 1 грудня 2020 року

Дата: 04.01.2021 16:10
Кількість переглядів: 438

   Головне управління статистики інформує. Станом на 1 грудня 2020р. заборгованість із виплати заробітної плати найманим працівникам підприємств, установ, організацій області становила 35,5 млн.грн, що складає 1,8% фонду оплати праці, нарахованого за листопад 2020р.

У порівнянні з 1 листопада 2020р. борг із виплати заробітної плати в області збільшився на 2,7 млн.грн. Упродовж листопада збільшилася сума заборгованості  у  містах  Івано-Франківську  (на 1,4 млн.грн),  Бурштині                (на 1,1 млн.грн), Калуші (на 17 тис.грн), Долинському (на 300,7 тис.грн), Богородчанському (на 198,6 тис.грн), Тлумацькому (на 84,6 тис.грн) та Косівському (на 0,5 тис.грн) районах. Водночас зменшення заборгованості відбулося у Тисменицькому (на 420,1 тис.грн) та Рогатинському (на 5,2 тис.грн)  районах.

На підприємства обласного центру припадає 78,4% загальної суми заборгованості із виплати заробітної плати, міст Бурштина та Калуша 9,6% та 0,3% відповідно, Долинського району – 3,5%, Косівського – 2,9%, Рогатинського та Тисменицького – по 1,6%, Богородчанського – 1,5%, Тлумацького – 0,6%. У решті міст та районів області заборгованість із виплати заробітної плати відсутня.

На 1 грудня 2020р. заборгованість із виплати заробітної плати за рахунок бюджетних коштів у Богородчанському районі склала 538,8 тис.грн проти           340,2 тис.грн на 1 листопада 2020р.

У  структурі  загальної  суми  заборгованості  із  виплати  заробітної плати  в  цілому  по  області  на  економічно  активні  підприємства  припадає 74,4% суми боргу. Серед підприємств міст Бурштина та Калуша, Богородчанського, Косівського та Рогатинського районів цей показник складає 100%, м.Івано-Франківська – 74,4%, Долинського району – 2,3%.

У Тисменицькому та Тлумацькому районах уся сума боргу з виплати заробітної плати, у Долинському районі – 97,7%, у м.Івано-Франківську – 25,6% утворено підприємствами, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом (загальнообласний показник складає 25,6%).

 

 

 

 

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2020

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики

в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь