A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Засідання робочої групи

Дата: 05.01.2021 19:00
Кількість переглядів: 1394

    Сьогодні, 05 січня, за ініціативи міського голови було проведено засідання робочої групи з вдосконалення роботи закладів охорони здоров’я, до  складу якої ввійшли: керуючий справами міськвиконкому Василь Озорович, начальниця фінансового управління міськвиконкому Галина Кіщук, головний лікар КНП «Яремчанська ЦМЛ» Олександр Соколюк, лікар-травматолог, депутат Яремчанської міської ради Володимир Мандина, головна бугхалтерка КНП «Яремчанська ЦМЛ» Галина Виксюк, директор КНП "Яремчанський центр надання первинної допомоги"  Юрій Бодоряк,  голова Ворохтянської ТГ Олег Дзем’юк,  керуюча справами виконавчого комітету Поляницької сільської ради Наталя Гринюк, начальниця юридичного відділу  Поляницької сільської ради Антоніна Мірус.

    Метою зустрічі стало спільними зусиллями забезпечити повне і якісне функціонування Яремчанської ЦМЛ. Для цього, зокрема, необхідне співфінансування з кожної громади, адже лікарня відрита для всіх, а фінансове забезпечення «лягло» на Яремчанську ТГ. Так, Андрієм Мироняком було подане прохання Ворохтянській ТГ та Поляницькій ТГ співфінансувати лікарню та зазначив, що готовий обговорити  всі умови та пропозиції від громад. Володимир Мандина підкреслив, що при прийняті рішень варто не забувати, що при необхідності надати невідкладну допомогу потерпілих доставляють в найближчу лікарню. Спільно прийнято рішення зустрітися через місяць з готовими рішеннями щодо фінансування лікарні.

     На засідання був запрошений заступник директора ДОЗ ОДА Володимир Дзьомбак, який зазначив, що основою надання якісної медичної допомоги є кадрове та матеріальне забезпечення. В свою чергу будь-яке забезпечення базується на економічній основі. 

  З метою розширення спектру надання різних послуг населенню на зустрічі було обговорено можливість співпраці КНП «Яремчанська ЦМЛ» з ліцензованими медичними підприємствами, які займаються медичним обладнанням.   Представниця приватної медичної компанії Ірина Стасюк зазначила, що при будь-яких умовах співпраці необхідно врахувати соціальну складову: приватна структура має надавати ряд послуг безкоштовно певним категоріям населення (зокрема, онкохворим дітям до 18, учасникам АТО/ООС).

  Також міський голова запросив керіника благодійної організації «Благодійний фонд «Християнська місія» Івана Сколебу. Андрій Мироняк акцентує важливість благодійності як шляху покращення роботи лікарні.  Міський голова просив Івана Сколебу допомогти  молодій Яремчанській громаді в отриманні  медичного обладнення із за кордону.

    Метою сьогоднішньої робочої групи є покращення та збільшення медичних послуг КНП «Яремчанська ЦМЛ». Андрій Мироняк наголошує на необхідності обрати правильну стратегію розвитку лікарні, що спонукає сусідні населені пункти користуватися послугами  нашої лікарні.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь