A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Стан виплати заробітної плати у містах і районах області станом на 1 січня 2021 року

Дата: 04.02.2021 18:22
Кількість переглядів: 556

  Головне управління статистики інформує. Станом на 1 січня 2021р. заборгованість із виплати заробітної плати найманим працівникам підприємств, установ, організацій області становила 34,5 млн.грн, що складає 1,5% фонду оплати праці, нарахованого за грудень 2020р.

  У порівнянні з 1 грудня 2020р. борг із виплати заробітної плати в області зменшився на 1028,7 тис.грн. Упродовж грудня зменшилася сума заборгованості у м.Калуші (на 82,7 тис.грн), Тлумацькому (на 157,7 тис.грн), Косівському (на 111,5 тис.грн) та Рогатинському (на 79 тис.грн) районах. Крім того, погашено заборгованість у Богородчанському та Долинському районах. Водночас  збільшення  заборгованості  відбулося  у  містах  Івано-Франківську (на 1045,1 тис.грн) та Бурштині (на 130,9 тис.грн)

  На підприємства обласного центру припадає 83,8% загальної суми заборгованості  із  виплати  заробітної  плати,  міст  Бурштина  та  Калуша 10,3% та 0,1% відповідно, Косівського – 2,7%, Тисменицького – 1,6%, Рогатинського – 1,4%, Тлумацького – 0,1% районів. У решті міст та районів області заборгованість із виплати заробітної плати відсутня.

  На 1 січня 2021р. у Рогатинському районі виникла заборгованість із виплати заробітної плати за рахунок бюджетних коштів в сумі 80,6 тис.грн.

  У структурі загальної суми заборгованості із виплати заробітної плати в цілому по області на економічно активні підприємства припадає 77,6% суми боргу. Серед підприємств міст Бурштина та Калуша, Косівського та Рогатинського районів цей показник складає 100%, м.Івано-Франківська – 75,3%.

  У Тисменицькому та Тлумацькому районах уся сума боргу з виплати заробітної плати, у м.Івано-Франківську – 24,7% утворено підприємствами, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом (загальнообласний показник складає 22,4%).

 

Примітка. Інформація по містах обласного значення та районах наведена відповідно до адміністративно-територіального устрою, який діяв до набрання чинності постановою Верховної Ради України від 17 липня 2021 року № 807-ІХ "Про утворення та ліквідацію районів".

 

 

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2021

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики

в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь