A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

До відома!

Дата: 08.04.2021 10:51
Кількість переглядів: 679

Цьогорічний зимовий туристичний сезон, особливо у Новорічні та Різдвяні свята, надав сприятливу можливість відвідати Яремчанщину великій кількості туристів. Цих відпочивальників  приймають у себе гостинні господарі  наших садиб, котеджів та готелей. При розрахунку за проживання, гостями також має сплачуватися такий місцевий податок, як туристичний збір.

          Туристичний збір є одним із бюджетоутворюючих податків. За його  кошти можна підвищувати туристичну правабливість нашого регіону, покращувати  інфраструктуру та розвиток громади, проводити ремонт доріг та мостів, що ведуть до туристичних атракцій і т.д.

          Ставка туристичного збору на території міської ради складає 0,1% від розміру мінімальної заробітної плати як для внутрішнього так і для в'їзного туризму і є найнижчою в області. В той же час, навіть ця мінімальна ставка може принести вагому користь для нашого бюджету та зважаючи на кількість туристів, які проживали протягом зимового періоду на нашій території, поступлення туристичного збору до казни громади очікуються у розмірах більше 1 млн.грн.

          Водночас сплата цього збору не є тягарем для платника, адже сплачується додатково до вартості проживання і становить всього 6 грн. з особи  за  1 ніч проживання.

          В даний час проходить декларування туристичного збору за I-ий квартал  2021 року.

          Тому Яремчанська міська рада звертається до всіх сумлінних платників податків - податкових агентів зі сплати даного податку: нараховуйте та сплачуйте туристичний збір в повному обсязі, адже кожна гривня сплати  в сумі дасть вагомі поступлення до бюджету. А це буде означати, що ми є однодумцями у розвитку нашої громади - адже це кошти місцевого бюджету  і  за них ми зможемо покращувати рівень життя та сервісу наших громадян та гостей, які будуть нас відвідувати!

        ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ ТА СПІВПРАЦЮ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь