A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

До уваги автоперевізників!

Дата: 10.08.2021 14:37
Кількість переглядів: 264

Відповідно до cт. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України "Про автомобільний транспорт", постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008р. № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», рішення виконавчого комітету Яремчанської міської ради від 28.04.2009 р. № 27 «Про  затвердження Регламенту проведення конкурсів  на перевезення пасажирів автомобільним  транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування» та від 25.05.2021 року № 50 «Про проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в межах території Яремчанської міської територіальної громади»:

1. Організатор - Виконавчий комітет Яремчанської міської ради  оголошує конкурс на визначення автомобільного перевізника для перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в межах території Яремчанської міської територіальної громади.

2. Порядковий номер та основні характеристики об’єктів конкурсу:

Номер марш-руту

Найменування кінцевих зупинок

Кіль-кість оборотних рейсів

Режим  руху  та  інтервал

Особливості періоди-ності здійснення перевезень

Клас (категорія) та пасажироміст-кість автобусів

3

Микуличин (уч.Полумистий) – Яремче (Дора 1)

5

Звичайний

Щоденно

Клас А та В

до 22 пасажирів; клас I та  II III

більше 22  пасажирів

4

Микуличин (уч.Полумистий) – Яремче (Дора 1)

5

Звичайний

Щоденно

Клас А та В

до 22 пасажирів; клас I та  II III

більше 22  пасажирів

5

Микуличин (уч. Підліснів) – Яремче

5

Звичайний

Щоденно

Клас А та В

до 22 пасажирів; клас I та  II III

більше 22  пасажирів

6

Микуличин (уч. Підліснів) – Яремче

5

Звичайний

Щоденно

Клас А та В

до 22 пасажирів; клас I та  II III

більше 22  пасажирів

7

По місту Яремче (м-н Дора – Яремче  –  м-н Ямна)

2

Звичайний

Щоденно

Клас А та В

до 22 пасажирів; клас I та  II III

більше 22  пасажирів

 

3. Основні умови конкурсу:

Для здійснення перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в межах території Яремчанської міської територіальної громади допускаються автобуси:

  • зареєстровані відповідно до чинного законодавства;

     - транспортні  засоби,  які використовуються для перевезення  пасажирів,  повинні  відповідати  вимогам  безпеки,  комфортності,  охорони  праці  та  екології,  перебувати в належному технічному і  санітарному   стані,   бути   укомплектованими  відповідно до  законодавства з відповідним оформленням ліцензійної картки.

  • пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Обов’язкові та додаткові умови перевезень по об’єктам конкурсів визначаються  згідно  Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року №1081 (зі змінами).

4. Порядок одержання інформації  про об’єкти конкурсу: з оголошення або за адресою: 78501, м. Яремче, вул.Свободи, 266, відділ економічного розвитку виконавчого комітету Яремчанської міської ради, тел. 2-30-01.

5. Для  участі  у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об'єкт конкурсу окремо заяву встановленої форми  і такі документи:
    1. нотаріально  завірену  копію  ліцензії  на  право  надання послуг   з   перевезень   пасажирів   (може  подаватися  в  одному примірнику,  якщо  перевізник-претендент  бере  участь  у  кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні);
    2. перелік   транспортних   засобів,   які   пропонуються  до використання на автобусному маршруті;
    3. копії  ліцензійних  карток   на   кожний   автобус,   який пропонується до використання на автобусному маршруті;
    4. документ,  що  підтверджує  внесення  плати  за  участь  у конкурсі;
    5. копії свідоцтв про  реєстрацію  транспортних  засобів  або тимчасових  реєстраційних  талонів  автобусів,  що пропонуються до використання на маршруті;
    6. копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);
    7. перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;
    8. анкету відповідно до пункту 23 Регламенту проведення конкурсів на перевезення (Додаток 1.2);
    9. копію штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма №1ДФ) за останні повні два квартали.
Подані документи  перевіряються   в   міру   їх   надходження  організатором.
 
6. Крім  вищеперерахованих документів, перевізник-претендент подає конкурсні пропозиції, які включають: 
  1. інвестиційний  проект-зобов'язання  щодо  оновлення  парку автобусів    в разі невідповідності транспортних засобів умовам конкурсу (обовязково);
  2. дані про рівень тарифів (або вартості  проїзду),  зниження вартості проїзду для окремих груп пасажирів;
  3. відомості про додаткові сервісні послуги пасажирам під час перевезення згідно з регламентом проведення конкурсу;
  4. інші документи, що на думку перевізника-претендента можуть мати  значення під час конкурсу (за  бажанням перевізника-претендента);
  5. конкурсні пропозиції можуть подаватися у закритому конверті. Конверт, який містить  конкурсні  пропозиції, відкривається під час проведення конкурсу.

 

7. Для подання документів на участь у конкурсі, одержання необхідної інформації, роз’яснень, зразків документів та анкет звертатись до конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування з понеділка по п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв., з перервою на обід з 12 год .00 хв. до 13 год. 00 хв., за адресою: м. Яремче, вул.Свободи, 266, 2 поверх, каб. 16, тел. 8(03434) 23001.

          Окрім того, з необхідною інформацією можна ознайомитись  на сайті  Виконавчого комітету Яремчанської міської ради  за адресою https://yaremcha-miskrada.gov.ua/ 

8.  Документи на участь у конкурсі приймаються  до 16 год. 00 хв. 10 вересня 2021 року включно за адресою: м. Яремче, вул.Свободи, 266, 2 поверх,  каб.16.

9. Засідання конкурсного комітету відбудеться 13 вересня 2021 року. Початок роботи конкурсного комітету з 10 год.00 хв. Реєстрація учасників з 09 год. 00 хв. у приміщенні Яремчанської міської ради за адресою: м.Яремче, вул. Свободи, 266, 2 поверх,  кімната депутата.

10. Плата за участь у конкурсі складає 850,00 грн. за кожен об’єкт конкурсу. Кошти за участь у конкурсі перераховуються претендентами за реквізитами: UA 658201720355129063022030805, МФО 820172, код ЄДРПОУ 04054286, ДКСУ м.Київ,  Виконавчий комітет Яремчанської міської ради. Претендент, який бере участь у кількох конкурсах, вносить плату за участь у кожному конкурсі окремо.

 

        Конкурсний комітет з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь