A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

ДО ВІДОМА....

Дата: 13.10.2021 14:01
Кількість переглядів: 606

12  жовтня 2021 року в приміщенні міської ради, під головуванням   голови Міжвідомчої ради ( керуючого справами міськвиконкому  ) Василя Озоровича  проведено засідання Міжвідомчої ради міськвиконкому з питань сім`ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім`ї та протидії торгівлі людьми. У засіданні взяли участь представники управління  соціального захисту та надання соціальних послуг населенню виконавчого комітету  Яремчанської міської ради, сектору провенції відділення поліції №1 м.Яремче  Надвірнянського РВП ГУНП в Івано - Франківській області ,служби у справах дітей міськвиконкому, Яремчанської міської філії  Івано-Франківського обласного центру зайнятості, «Яремчанське бюро  правової допомоги» Івано-Франківського місцевого центру з питань надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Одним із важливих завдань на сьогоднішній час є інформування громадян України про існуючу проблему торгівлі людьми та попередження потрапляння  до сучасного рабства, яке було і обговорено на даному засіданні .

Основним питанням, яке обговорювалось під час засідання,була підготовка до проведення інформаційної кампанії з метою відзначення  Європейського дня протидії торгівлі людьми ( тиждень до - та після 18 жовтня)  та обізнаності громадян щодо проблем торгівлі людьми та прав осіб, постраждалих від торгівлі людьми.

 З метою забезпечення проведення інформаційної кампанії до Європейського дня  торгівлі людьми на території Яремчанської міської територіальної громади  відбудуться  різноманітні інформаційно- просвітницькі заходи з протидії торгівлі людьми.

По закінченню засідання були розповсюджені інформаційні буклети.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь