A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Обговорено результати проведення профорієнтаційних заходів для осіб з інвалідністю в рамках проєкту «Повір у себе»

Дата: 30.11.2021 20:23
Кількість переглядів: 355

Державний центр зайнятості

Івано-Франківський обласний центр зайнятості

 

вул.Деповська, 89-а, м.Івано-Франківськ, 76002, тел.(0342) 75-56-70, факс 75-56-14

Е-mail : employment@ifocz.gov.ua Web: http://www.dcz.gov.ua/ifr  Код ЄДРПОУ 03491062

 

30 листопада 2021 року

Пресреліз

 

Обговорено результати проведення профорієнтаційних заходів для осіб з інвалідністю в рамках проєкту «Повір у себе»

29 листопада 2021 року під головуванням директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василя Цимбалюка відбулася онлайн-зустріч з директорами та працівниками міських, районних, міськрайонних філій обласного центру зайнятості, Івано-Франківського міського центру зайнятості за участю соціальних партнерів служби зайнятості – представників Івано-Франківського відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області, ГО «Слід», Івано-Франківського ЦПТО ДСЗ, БО «Благодійний фонд «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ», Департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА.

Даний захід проведено з метою обговорення результатів проведення профорієнтаційних заходів для осіб з інвалідністю, які здійснювались протягом червня-листопада 2021 року, в рамках реалізації профорієнтаційного проєкту обласної служби зайнятості «Повір у себе».

«Служба зайнятості Прикарпаття на майбутнє планує досягнути більш ефективної співпраці з роботодавцями і як результат – збільшення кількості працевлаштованих безробітних з числа осіб з інвалідністю. Необхідно також проводити активну роботу з територіальними громадами в області щодо сприяння у працевлаштуванні людям з інвалідністю», - зазначив Василь Цимбалюк.

В ході онлайн-зустрічі обговорено ситуацію на сучасному ринку праці, перспективи зайнятості, переваги легального працевлаштування осіб з інвалідністю, в тому числі з досвіду роботи Івано-Франківського міського центру зайнятості, Коломийської міськрайонної, Надвірнянської та Косівської районних філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості, які брали участь у профорієнтаційних заходах в рамках реалізації проєкту «Повір у себе». А також, йшлося про можливості професійного навчання осіб з інвалідністю у Івано-Франківському ЦПТО ДСЗ.

До відома, впродовж червня-листопада 2021 року фахівцями служби зайнятості області, в рамках реалізації проєкту «Повір у себе», проведено 42 профорієнтаційні заходи (вебінари, засідання клубу, тренінги, майстер-класи, групові консультації, у т.ч. із залученням соціальних партнерів, презентації роботодавців професіографічні екскурсії, тощо) для 532 осіб з інвалідністю, в тому числі за участю соціальних партнерів. Результатом даних заходів є те, що 81 особа вже працевлаштована.

На завершення заходу, всі учасники, в тому числі стейкхолдери даного проєкту, висловили слова вдячності Івано-Франківській обласній службі зайнятості за те, що служба не залишається осторонь до людей з інвалідністю в такому важливому питанні, як працевлаштування.

 

 

Відділ інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

 центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а

м.Івано-Франківськ,

76002

(0342) 755614

(066) 3711836


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь