Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Спільне засідання постійних комісій міської ради

Дата: 26.01.2022 16:31
Кількість переглядів: 256

У Яремчанській міській раді триває підготовка до засідання двадцять першої сесії. Основною складовою підготовчого процесу є спільне засідання постійних комісій, яке відбулося сьогодні. Депутати працювали в постійних комісіях над питаннями порядку денного, які запропоновані на розгляд сесії.

Засідання комісій проводив секретар міськради Петро Жіляк, взяли участь перший заступник міського голови Роман Якубовський та керуючий справами виконавчого комітету Василь Озорович.

Під час засідань члени постійних комісій опрацювали понад 10 питань. Засідання супроводжувалися активним обговоренням проєктів рішень порядку денного.

Важливі питання: про внесення змін до бюджету Яремчанської міської територіальної громади на 2022 рік, до проекту рішення якого внесли ще деякі пункти; про розгляд земельних питань; про затвердження Програм.

Жваве обговорення відбулось при розгляді питання, яке стосується затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності на території с. Микуличин Яремчанської міської ради, в якому пропонується поділ земельної ділянки комунальної власності на кілька земельних ділянок.

Також розглянули заяву Надвірнянського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області та винесли це питання на засідання сесії.

По завершенню комісій питання, які погоджено на засіданнях, винесено на розгляд сесії. Напрацьовані рішення з рекомендаціями членів постійних комісій будуть розглянуті під час чергового засідання сесії міської ради, що відбудеться завтра.

Також наголошуємо, для забезпечення продуктивної та ефективної роботи під час засідань комісій, необхідна явка якомога більшої кількості депутатів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь