Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Відбулася сесія міської ради

Дата: 27.01.2022 15:25
Кількість переглядів: 797

Фото без опису

Сьогодні під керівництвом секретаря міської ради Петра Жіляка відбулося чергове засідання двадцять першої сесії міської ради.

На порядок денний винесено шістнадцять важливих рішень з питань, які попередньо детально розглянули та опрацювали на постійних комісіях міської ради.

В ході роботи сесії депутати затвердили Програму реалізації міграційної політики та здійснення заходів щодо надання адміністративних послуг у сфері громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб на 2022-2026 роки. Програма реалізується з метою підвищення рівня доступності, зручності, оперативності та своєчасності надання адміністративних послуг суб’єктам звернень; удосконалення наявних інформаційних систем та модернізації умов прийому громадян; покращення умов доступу до отримання адміністративних послуг осіб з обмеженими фізичними можливостями. На ці потреби з місцевого бюджету спрямували 30 000 гривень.

Житлово-комунальне господарство має важливе значення як для населення громади, так і для функціонування господарства. Без розвинутої інфраструктури, яка створюється та забезпечується підприємствами житлово-комунального господарства, неможливе існування будь-якої територіальної громади. З цією метою затвердили Програму розвитку житлово-комунального господарства Яремчанської міської територіальної громади на 2022-2025 роки. Програмою визначені завдання та перелік першочергових заходів для вирішення системних проблем цієї галузі.

Затвердили Програму підтримки діяльності Надвірнянського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області.

Обранці надали дозвіл тимчасово з 27.01.2022р. до 01.03.2022р. звільнити орендарів від сплати орендної плати за договорами оренди нерухомого майна нежитлових приміщень їдалень харчоблоків закладів загальної середньої освіти.

Депутати затвердили технічну документацію із землеустрою щодо обєднання земельних ділянок комунальної власності земель запасу на території с.Микуличин.

Питання «Про розгляд земельних питань» відклали на наступне засідання сесії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь