Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

У глибокій шанобі схиляємо голови

Дата: 15.02.2022 15:38
Кількість переглядів: 916

Фото без опису

Сьогодні, 15 лютого, у день християнського свята Стрітення Господного, вшановуємо 33-ю річницю виведення військ з Афганістану. З цієї нагоди в місті, біля пам’ятника краянам, полеглим в Афганській війні відбулися заходи з метою вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. Віддати шану героям прийшли члени Спілки ветеранів Афганістану, представники міської влади та громадськість краю.

Отець Ярослав Кавка відслужив поминальну панахиду за загиблими. Наголосив, що дуже важливо, коли є люди, які готові служити для своїх співвітчизників, для своєї Батьківщини. «Людина живе до тих пір, поки про неї пам’ятають, – звернувся священик, – дякую, що пам’ятаєте тих молодих людей, і в молитві згадуєте своїх товаришів».

Висловив вдячність воїнам-афганцям та ветеранам тогочасної війни за великий подвиг, відвагу та честь голова Спілки ветеранів Афганістану Іван Панчак.

 «Того часу, ще зовсім молоді хлопці поїхали на війну в чужу країну. Вони виконували свій обов’язок чесно, добросовісно, ризикуючи власним здоров’ям, а інколи й життям. Адже з цієї страшної війни, яка тривала десять років, не повернулися наші земляки Олексій Виксюк, Микола Кулик, Василь Романкевич», звернувся до присутніх керуючий справами міськвиконкому Василь Озорович. Також з вдячністю згадав тих, хто зараз на Сході захищає територіальну цілісність та незалежність нашої держави.

До пам’ятника також поклали квіти.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь