A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

ШАНОВНІ ТИМЧАСОВО ПЕРЕСЕЛЕНІ ОСОБИ!

Дата: 18.03.2022 13:59
Кількість переглядів: 1461

                             

Постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2022 р. № 269 внесено зміни до Порядку оформлення і видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Цими змінами, серед іншого, передбачено, що на отримання довідки мають право особи, які після введення Указом Президента України від 24 лютого 2022 р. № 64 “Про введення воєнного стану в Україні” воєнного стану перемістилися з території адміністративно-територіальної одиниці, на якій проводяться бойові дії та яка визначена в переліку, затвердженому розпорядженням Кабінету Міністрів України від 6 березня 2022 р. № 204 “Про затвердження переліку адміністративно-територіальних одиниць, на території яких надається допомога застрахованим особам у рамках Програми “єПідтримка”.

Уповноважена особа територіальної громади / центру надання адміністративних послуг приймає рішення та видає довідку внутрішньо переміщеній особі і реєструє заяву з формуванням електронної справи з використанням інформаційних систем Мінсоцполітики для включення інформації про внутрішньо переміщену особу до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб.

З метою обліку внутрішньо переміщених осіб, орган соціального захисту населення, на підставі отриманої електронної справи, включає інформацію про таких осіб до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб”.

Проте, станом на сьогодні відсутня технічна можливість внесення відомостей до Єдиної бази про внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися в зв’язку з введенням воєнного стану.

Електронні інформаційні системи Мінсоцполітики на даний момент ще не приведені у відповідність до Постанови КМУ від 13.03.2022 №269.

Яремчанська міська рада додатково повідомить через офіційні інтернет-ресурси про технічну можливість отримання такої довідки внутрішньо переміщеної особи та про перелік посадових осіб, до яких можна звертатися із зазначеного питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь