Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Яремчанська міська рада вже відправила 30 одиниць техніки для ЗСУ. Робота в часі війни

Дата: 18.04.2022 11:30
Кількість переглядів: 818

    Півтора місяці війни наша громада демонструє стійкість, організованість та згуртованість. Міська влада, громада, меценати і доброчинці, волонтери наразі всі об’єдналися заради перемоги і спрямували свої сили та ресурси для підтримки Збройних сил України, підсилення обороноздатності й наближення перемоги.

   Завдяки роботі керівництва громади та співпраці із закордонними партнерами, вдалося налагодити процес з надання гуманітарної допомоги з міст країн Польщі, Франції, Хорватії. Це дало можливим зробити резерв продуктів харчування, овочів та фруктів, медикаментів, одягу, засобів гігієни для забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб, які проживають у нашій громаді.

      Отож за цей час зроблено:

>для потреб ЗСУ:

за ініціативою міського голови Андрія Мироняка, старости с. Микуличин Василя Скірчука, меценатів та доброчинців, для допомоги нашим героям на передовій, вже відправили 30 одиниць техніки (з них вантажні машини, швидка допомога, реанімобіль, джипи, квадроцикли).

     Постійно забезпечуємо військових найнеобхіднішим:

тактичний військовий одяг та взуття, плитоноски, розвантажувальні жилети, бронежилети, каримати, спальники, мобільні телефони, павербанки, ліхтарі, аптечки й медикаменти, засоби гігієни та інші потрібні речі.

     Відправляємо велику кількість продуктів.

>для внутрішньо переміщених осіб:

  • щоденно ведеться робота з тимчасово переселеними людьми. У місцевих ліцеях з початку вторгнення рф прихистили більше півтисячі людей, що постраждали від війни. Їх постійно забезпечують трьохразовим безоплатним харчуванням, необхідними засобами гігієни та речами першої необхідності.

     Також організовано:

  • цілодобовий медичний супровід, а за необхідності, хворих направляють у міську лікарню, де медики безоплатно продовжують лікування;
  • навчання/дозвілля: вчителі забезпечують дистанційний навчальний процес як для місцевих учнів, так і для тимчасово переміщених; працюють спортивні секції, центр позашкільної роботи, організовують екскурсії. Періодично проводяться культурно-просвітницькі, патріотичні та християнські заходи. Волонтерські групи займаються з дошкільнятами та дітьми молодшого шкільного віку.

   Наша громада намагається створити постраждалим людям максимально комфортні та безпечні умови перебування.

    На жаль, війна триває, і ось уже 54-й день ми продовжуємо тримати тил, забезпечувати необхідними ресурсами потреби військових та постраждалих громадян.

     Зроблено запас продуктів харчування на випадок проблем із постачанням. Закуплено більше 10 т борошна, 100 л соняшникової олії, заготовлено велику кількість картоплі, моркви, яблук, крупів, продуктів довгострокового зберігання, консервів, тощо.

     Надіємося, що кожна наша допомога справді принесе користь і пришвидшить перемогу.

     Війна триває, а ми й надалі продовжуємо працювати в такому ж дусі.

     Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь