Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Види повісток та порядок їх вручення

Дата: 15.08.2022 15:23
Кількість переглядів: 329

На даний час в Україні є 4 види повісток (приписів зявитися до територіального центру комплектування та соціальної підтримки) :

  1. повістка, яка вручається з метою уточнення облікових даних.  Даний вид повістки вручається для внесення відомостей до бази щодо особи призовника, його сімейного стану, інформації про працевлаштування, наявність чи відсутність дітей.
  2. повістка на проходження військово-лікарської комісії.  Така повістка зобов’язує пройти медичне обстеження та визначити стан здоровя та придатність громадянина до служби.
  3. повістка-призов на строкову військову службу. У такій повістці вказується термін, у який потрібно звитися до призовної дільниці. Також у ній зазначено перелік документів, які необхідно мати при собі.
  4. мобілізаційне розпорядження. Такий вид повістки вручається військовозобов’язаним особам, які пройшли медичну комісію та визнані придатними до несення військової служби. Зазвичай мобілізаційне розпорядження вручається під час оголошення мобілізації. У цьому розпорядженні зазначено обов’язок призовника зявитися до призовного пункту протягом 24 годин після оголошення мобілізації.

Повістка повинна бути вручена особисто або уповноваженими особами повинен бути складений акт про відмову від отримання повістки із підписами уповноважених осіб та свідків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь