A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Міні-ярмарок – найкоротший шлях до підбору персоналу

Дата: 31.08.2022 10:36
Кількість переглядів: 197

30 серпня 2022 року за сприяння Івано-Франківського обласного центру зайнятості та Івано-Франківського міського центру зайнятості відбувся міні-ярмарок на замовлення роботодавця, на якому 46 шукачів роботи та зареєстрованих безробітних, які перебувають на обліку у Івано-Франківському міському центрі зайнятості, Тисменицькій районній філії, Богородчанській районній філії та Галицькій районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, ознайомились з сучасними вимогами ринку праці та вакантними посадами, які під час заходу презентував роботодавець.

Представники Державної реабілітаційної установи «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас», яка через активні бойові дії переїхала з м.Краматорськ до м.Івано-Франківськ, розповіли про свою діяльність та представили ряд актуальних вакансій, які потребують укомплектування.

Дана установа надаватиме комплекс реабілітаційних послуг, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю з метою максимальної реалізації їх особистого потенціалу, тому має потребує в працівниках на посаду психолога, фахівця з фізичної реабілітації, невропатолога, фізіотерапевта, ерготерапевта, сестри медичної, масажиста та ортопеда-травматолога.

«Від початку військових дій це вже не перше релоковане на Івано-Франківщину підприємство, якому обласна служба зайнятості допомагає у підборі персоналу. Основна діяльність служби зайнятості спрямована на якісне задоволення потреб роботодавців в кваліфікованому персоналі та максимально оперативне працевлаштування безробітних осіб, адже зараз, як ніколи, наша економіка потребує робочого потенціалу та розвитку бізнесу»,- зазначив директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

Зокрема, Івано-Франківською службою зайнятості налагоджено співпрацю з 74 роботодавцями, які виявили бажання перемістити свою діяльність в Івано-Франківську область з територій України, де ведуться бойові дії. З роботодавцями було проведено 106 особистих зустрічей та отримано інформацію про наявність 214 вакантних посад, на які здійснюється підбір персоналу за сприяння служби зайнятості.

Усі запрошені на захід пройшли співбесіду з роботодавцем, після якої було домовлено про додаткову зустріч з тими особами, яких зацікавили дані вакансії та які найбільше відповідали заявленим умовам роботодавця.

На завершення заходу представники Державної реабілітаційної установи «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас» висловили щиру подяку фахівцям служби зайнятості за якісний та оперативний відбір претендентів на вакантні посади, що дозволило скоротити витрати часу та зусилля на пошук підходящих працівників.

Якщо ви також шукаєте роботу або ж маєте потребу в працівниках, зверніться до Івано-Франківської обласної служби зайнятості.

За допомогою в укомплектуванні вакансій ви можете звернутися в будь-яку філію Івано-Франківського обласного центру зайнятості чи міський центр зайнятості, або ж зателефонувати туди за вказаним номером телефону (контактні телефони за посиланням http://surl.li/cbiiq).

Також ви можете подати вакансії через чат-бот на телеграм-каналі Державної служби зайнятості @DCZWorkNowBbot.

Консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії обласної служби зайнятості – 066-655-40-33.

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи

та архівної справи

Івано-Франківського обласного

 центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а

м.Івано-Франківськ,

76002

(0342) 755614

(066) 3711836


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь