Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Відбулося засідання Міжвідомчої ради

Дата: 11.10.2022 14:04
Кількість переглядів: 202

11 жовтня в приміщенні виконавчого комітету, керуючий справами міськвиконкому (голова Міжвідомчої ради) Василь Озорович провів засідання Міжвідомчої ради міськвиконкому з питань сім`ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім`ї та протидії торгівлі людьми.

У засіданні взяли участь представники управління соціального захисту та надання соціальних послуг населенню виконавчого комітету, Яремчанської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, відділу «Яремчанське бюро правової допомоги» Івано-Франківського місцевого центру з питань надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Обговорили підготовку до проведення інформаційної кампанії з питань протидії торгівлі людьми з метою відзначення Європейського дня протидії торгівлі людьми та інформування громадян України про існуючу проблему торгівлі людьми і попередження потрапляння до сучасного рабства.

Європейський день протидії торгівлі людьми започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.

У час війни жінки та діти нашої держави змушені покинути Україну та прямувати до сусідніх країн; чоловіки, що залишаються всередині країни, втрачають роботу і дохід; обмежені можливості забезпечити головні потреби внутрішньо переміщених осіб, біженців та постраждалого від війни населення, внаслідок цього виникає ризик потрапляння в ситуацію торгівлі людьми.

Після засідання розповсюдили інформаційні буклети.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь