A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту документу держаного планування

Дата: 02.12.2022 11:05
Кількість переглядів: 180

Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

- Детальний план території в межах розміщення  земельної ділянки площею 1,3383 га  , з метою зміни цільового призначення земельної ділянки в землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на уч. Растовий  в с.Микуличин, Яремчанської міської  ради, Надвірнянського району , Івано-Франківської області;

- Детальний план території в межах розміщення трьох  земельних ділянок  площею по  0,3334 га, з метою зміни їх цільового призначення в землі для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд на уч. Растовий  в с.Микуличин, Яремчанської міської  ради, Надвірнянського району , Івано-Франківської області;

- Детальний план території в межах розміщення  земельної ділянки площею 0,05 га, з метою зміни цільового призначення в землі для будівництва та обслуговування автомийки на уч. Підліснів  в с.Микуличин, Яремчанської міської ради, Надвірнянського району, Івано-Франківської області;

- Детальний план території в межах розміщення  земельних ділянок площею 0,17га  та 0,1786 га з метою зміни цільового призначення в землі для будівництва та обслуговування об’єктів торгівлі (магазину) по вул. Грушевського  в с.Микуличин, Яремчанської міської ради, Надвірнянського району, Івано-Франківської області;

- Детальний план території для будівництва тематичного парку площею 0,8842 га по вул.Петраша в м. Яремче, Івано-Франківської обл.

 

1.Розроблення детальних планів території  здійснюється з метою зміни цільового призначення земельних   ділянок на території с. Микуличин , що знаходяться у приватній власності громадян та можливості розміщення тематичного парку для відпочинку в м. Яремче, з дотриманням вимог чинного законодавства.

Дані документи містобудівної документації формують принципи планувальної організації забудови та уточнюють ( в межах кожної конкретної земельної ділянки) в більш крупному масштабі існуючий генеральний план села Микуличин  та проект зонування м. Яремче :

    1. Земельна ділянка  на уч. Растовий в селі Микуличин площею 1.3383 га знаходиться в приватній власності та планується  проведення зміни цільового призначення землі в  землі: для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд. Проектна ділянка розміщена на території садибної житлової забудови

Даним ДПТ передбачено будівництво  житлового будинку  в межах проектної території з визначенням та встановленням обмежень забудови.

    1. Земельні ділянки  на уч. Растовий в селі Микуличин площею по 0,3334 га, знаходиться в приватній власності громадян та межують між собою. Планується  проведення зміни цільового призначення землі в  землі: для будівництва та обслуговування житлових будинків господарських будівель та споруд на кожній ділянці зокрема. Передбачено можливість поділу земельних ділянок. Проектні ділянки розміщені  на території садибної житлової забудови.
    2. Земельна ділянка  на уч. Підліснів в селі Микуличин площею 0,05 га знаходиться в приватній власності та планується  проведення зміни цільового призначення землі в  землі: для будівництва та обслуговування автомийки. Проектна ділянка розміщена між центральною автомагістраллю та заліницею.

Даним ДПТ передбачено будівництво  автомийки  в межах проектної території з визначення та встановлення обмежень забудови.

1.4.  Земельні ділянки площею  0,17га  та 0,1786 га по вул. Грушевського  в с .Микуличин,  знаходяться в приватній власності. Планується проведення  зміни цільового призначення земельних ділянок в  землі  для будівництва та обслуговування об’єктів торгівлі (магазин).

Проектні ділянки розміщені на території садибної житлової забудови

Даним ДПТ передбачено будівництво  мааин в межах проектної території з визначення та встановлення обмежень забудови: межі червоних ліній, охоронні зони ЛЕП.

    1.  Земельна ділянка площею 0,8842 га по вул. Івана Петраша в м. Яремче  перебуває в приватній власності. ДПТ розроблено у відповідності до вимог проекту зонування території м. Яремче.

Даним ДПТ передбачено можливість будівництва тематичного парку (місць масового відпочинку) в межах проектної території з визначення та встановлення обмежень забудови.

 

2.Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Яремчанська міська рада. Адреса: вул.Свободи,266 м. Яремче, Івано-Франківська обл.

3. Процедура громадського обговорення:

- дата початку та терміни здійснення процедури: 30 днів з 04.12.2022р. по 04.01.2023р.;

- способи участі громадськості: надання письмових зауважень і пропозицій за адресою: Виконавчий комітет Яремчанської міської ради, вул. Свободи,266 м. Яремче;

- орган від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом детального планування:  з  ДПТ можна ознайомитися в управлінні містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Яремчанського міськвиконкому ( в кабінеті головного архітектора міста) вул. Свободи,266 (3-поверх) м. Яремче;

- орган до якого подаються зауваження та пропозиції: Виконавчий комітет Яремчанської міської ради, вул. Свободи,266 м. Яремче відповідно до строків здійсненя процедури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь