Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо реалізації проєкту «БУДІВНИЦТВО ПАРКУ ВІДПОЧИНКУ ТА РОЗВАГ ПО ВУЛИЦІ ПЕТРАША В МІСТІ ЯРЕМЧЕ»

Дата: 08.08.2023 16:15
Кількість переглядів: 442

Відповідно до рішень виконавчого комітету Яремчанської міської ради від 23.05.2023 №423 «Про доцільність підготовки техніко-економічного обґрунтування для здійснення державно-приватного партнерства», рішень Яремчанської міської ради від 13.06.2023 №494-40/2023 «Про затвердження пропозиції про здійснення державно-приватного партнерства», та від 11.07.2023 №516-42/2023 «Про здійснення державно-приватного партнерства», від 07.08.2023 № 537-44/2023 «Про затвердження конкурсної документації, оголошення конкурсу на здійснення державно-приватного партнерства проєкту «Будівництво Парку відпочинку та розваг по вулиці Петраша в місті Яремче»» Виконавчий комітет Яремчанської міської ради запрошує бажаючих взяти участь у Конкурсі з визначення приватного партнера.

 

Мета здійснення державно-приватного партнерства: є нове будівництво (створення) Парку відпочинку та розваг з закладами громадського харчування та мистецького центру на земельній ділянці комунальної форми власності в м.Яремче по вул.Петраша.

Об’єкт ДПП: запроектований Детальним планом території Парк відпочинку та розваг, будівництво якого запроектовано на земельній ділянці, площею 1,3301 га.

 

Місце розташування об’єкта ДПП: вулиця Петраша, місто Яремче, Івано-Франківська область, Україна.

Зобов’язання щодо фінансування будівництва та обслуговування Об’єкта ДПП покладається на Приватного партнера, на умовах визначених договором укладеним в рамках ДПП.

Строк здійснення державно-приватного партнерства: 25 років, з яких 1 рік – інвестиційний період, 24 роки – експлуатаційний період.

Найменування державного партнера: державним партнером проєкту виступає Яремчанська міська територіальна громада в особі Яремчанської міської ради, код ЄДРПОУ 33309833, який братиме участь у договорі на стороні державного партнера на умовах субсидіарності.

Вид договору, що укладається в рамках ДПП: договір про спільну діяльність.

Строк подання заявки на участь у конкурсі: 60 календарних днів з дати публікації цього Оголошення.

Порядок подання заявок: Порядок подання заявки на участь у конкурсі викладено в Інструкції для Претендентів, що оприлюднена на офіційному сайті Яремчанської міської ради. https://yaremcha-miskrada.gov.ua/docs/1461492/

Місце подання заявок: Заявку подають особисто або поштовим відправленням як лист з повідомленням про вручення на адресу викоанвчому комітету Яремчанської міської ради: вул. Свободи, 266, м.Яремче, Надвірнянський р-н, Івано-Франківська обл., Україна.

Режим приймання документів Конкурсною комісією: у робочі дні з 09.00 до 16.00 години.

Отримання додаткової інформації про проведення Конкурсу: Претендент має право не пізніше як за 10 робочих днів до закінчення строку подання Заявки звернутися до Конкурсної комісії за додатковою інформацією через електронну пошту jar_yurud@ukr.net.

Телефон для довідок: +380343422419.

Строк проведення конкурсу: не більше як 180 календарних днів з дати закінчення строку подання Заявок на участь в конкурсі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь