Ризик псування харчових продуктів у разі вимкнення електроенергії зростає
Ризик псування харчових продуктів у разі вимкнення електроенергії зростає
Ризик псування харчових продуктів у разі вимкнення електроенергії зростає
Холодова алергія: симптоми і лікування
До професiйних вiдносять захворювання, в етіології яких головна роль належить певному професiйному фактору (при силiкозi – пилу, що мiстить вiльний дiоксид кремнiю, при професiйних iнтоксикацiях – певним промисловим отрутам тощо). До групи професiйних хвороб належать також деякi загальнi захворювання, у розвитку яких установлено причинний зв’язок з дiєю певних факторiв виробничого середавища (бронхiальна астма – у робiтникiв деяких хiмiчних виробництв та сiльського господарства; захворювання опорно-рухавого апарату (бурсит) – у працiвникiв вугiльної промисловостi тощо) .
ВСЕ ПРО ТУБЕРКУЛЬОЗ!
Зафіксовано випадки сказу серед тварин в Івано-Франківському та Коломийському районах
Як зберегти воду на довгий час
На Прикарпатті радіаційний фон та радіологічні показники у харчових продуктах у межах норми
Що споживачу потрібно знати купляючи товари через інтернет?
Дифтерія та ангіна, яка різниця?
Війна й інфекційні хвороби: як захистити себе і не заразити інших