Щодо мовних вимог до інформації про імпортовані харчові продукти
Щодо мовних вимог до інформації про імпортовані харчові продукти
Щодо мовних вимог до інформації про імпортовані харчові продукти
П’ЯТЬ ПРИЧИН КИНУТИ КУРИТИ
До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів – повідомлення системи RASFF
Оновлено вимоги до санітарно-хімічних показників питної води, яка централізовано подається населенню
ЩО РОБИТИ У РАЗІ РАДІАЦІЙНОГО УРАЖЕННЯ?
Шкода нітратів у продуктах – чим вони небезпечні для людини?
Гепатити - один з основних факторів ризику для здоров’я людства
Кліщовий бореліоз
ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ПОМЕРЛИХ ВІД СНІДУ
Профілактика гіменолепідозу