28 березня відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку

  • 75

28 березня відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Яремчанської міської територіальної громади на період до 2030 року, на якому йшлося про ключові виклики, стратегічне бачення та завдання розвитку громади.

Зокрема, в ході засідання члени Робочої групи ознайомилися з результатами проведеного анкетування, думками громадськості щодо розвитку Яремчанської  громади.

Члени робочої групи на чолі з керівництвом громади, депутатами, представниками бізнесу та громадськості працювали над  SWOT-аналізом громади відповідно до результатів опитування. Зокрема, визначили сильні та слабкі сторони, обговорили стан, перспективи розвитку та можливі ризики і проблеми громади.

До наступного засідання їх буде доопрацьовано та визначено взаємозв’язок між внутрішніми і зовнішніми факторами. Саме ці взаємозв’язки дозволяють сформулювати порівняльні переваги, виклики і ризики, які є основою для стратегічного вибору.

Кожен учасник висловив свою думку. Після  обговорень було сформульовано Стратегічні цілі розвитку Яремчанської міської територіальної громади.