Благодійний аукціон зібрав майже 1,1 млн гривень на проведення реконструкції площі та встановлення Меморіалу Героям-захисникам.

  • 54

Окрім того, було придбано 7 FPV-дронів (дякуємо підприємцям ТОВ "Черемшина" за підтримку такої ініціативи) та автомобіль для військових 3-ї штурмової бригади.

Також у рамках аукціону були представлені спеціальні лоти, сума від продажу яких передана до загального збору на комплекс БПЛА "Лелека" для 44-ї артилерійської бригади.

І ще 100 тисяч гривень було зібрано для військового з нашої громади Миколи. Про те, що сума вкрай необхідна, стало відомо за кілька годин до початку благодійного заходу.

Тож дякуємо! Усім!

Меценатам, які знайшли можливість прийти і власними коштами підтримати ініціативу!

Художникам, митцям та всім іншим, хто передав лоти для аукціону!

Дітям, які виступали! Ви дуже талановиті і справжні молодці!

Усім, хто попрацював над заходом на волонтерських засадах!

Представникам ГО "Музей просто неба Козацька левада" за пророблену роботу над концепцією меморіалу, картини, надані на аукціон, і особисту присутність та пояснення концепції пам'ятника.

Благодійному фонду "Розвиток Яремчанської територіальної громади" за організацію цього заходу!

Особлива подяка за таку відчутну підтримку - Romantik Spa Hotel - Yaremche та Ivan Gavron за затишну атмосферу на аукціоні, смачні закуски та десятки пар невтомних рук, які ввесь час забезпечували комфорт гостям заходу.

Насамкінець - подяка родинам полеглих Героїв - за ініціативу щодо розробки концепції меморіалу та активну участь у всіх пов'язаних із ним заходах.

Окремо хочемо наголосити, що реконстукція площі і встановлення меморіалу - дуже тривалий і вартісний процес, тому говорити про появу пам'ятника та всіх інших елементів найближчим часом не доводиться.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису