Відбулась 55-сесія Яремчанської міської ради

  • 42

На останньому сесійному засіданні депутати розглянули 9 питань порядку денного та підтримали 8 із них.

Перш за все, депутати внесли зміни до бюджету громади, що відбувається майже кожної сесії у зв'язку з необхідністю проведення поточних видатків та врахування надходжень. Зокрема управлінню освіти, культури, спорту та молодіжної політики було спрямовано 1,4 млн грн на виготовлення документації щодо капремонту ДНЗ "Ягідка", що в Яремчі, ремонт господарським способом дашків та сходових кліток із приміщень (кабінетів) спортивного залу та трудового навчання, придбання котла, а також для поточного ремонту корпусу номер 2 школи мистецтв та ін.

Депутати також спрямували кошти на виділення одноразових допомог мешканцям - у зв'язку зі складним матеріальним становищем, на лікуваннята для відшкодування збитків через вибух балона з газом.

Далі були розглянуті земельні рішення, а також внесено зміни до Генплану с.Микуличина.

Серед іншого також були підтримані зміни до Програми охорони довкілля, доповнено рішення щодо розробки стратегії розвитку громади.

З цікавого - у Міжшкільному навчальному комбінаті ввели ще одну одиницю - майстра виробничого навчання, інструктора з водіння (категорія С)

Фото без описуФото без опису