Відбулося засідання Міжвідомчої ради міськвиконкому з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми

  • 104

22 липня в приміщенні виконавчого комітету міської ради керуючий справами міськвиконкому (голова Міжвідомчої ради) Василь Озорович провів засідання Міжвідомчої ради міськвиконкому з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

У засіданні взяли участь фахівці управління соціального захисту населення виконавчого комітету Яремчанської міської ради , освіти, культури, спорту та молодіжної політики міськвиконкому, служби у справах дітей, КЗ «Центр надання соціальних послуг», відділення поліції №1(м.Яремче) Надвірнянського РВП ГУНП в Івано- Франківській області, ЯМЕГО « МАМА-86-Яремче».

Основним питанням, під час засідання було обговорено підготовку до проведення заходів з питань протидії торгівлі людьми з метою відзначення Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми та щодо інформування громадян про існуючу проблему торгівлі людьми з розповсюдженням інформаційних буклетів.

Проблема торгівлі людьми особливо загострилася під час повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України.

Адже, багато людей які постраждали від такого злочину, не звертаються за допомогою, а дехто взагалі не знає, кому і яким чином можна повідомити про факти порушення їхніх прав.

По закінченню засідання були розповсюджені інформаційні буклети.