Оголошення про формування конкурсної комісії з обрання членів наглядової ради комунального некомерційного підприємства «Яремчанська центральна міська лікарня» Яремчанської міської ради Івано-Франківської області.

  • 72

Відповідно до Порядку утворення наглядової ради закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України «Про наглядову раду закладу охорони здоров’я» від 21 листопада 2023 р. №1221, та рішення Яремчанської міської ради від 13.08.2024 № 718-57/2024 «Про створення Конкурсної комісії з обрання членів наглядової ради комунального некомерційного підприємства «Яремчанська центральна міська лікарня» Яремчанської міської ради Івано-Франківської області.

Оголошуємо конкурс на участь у роботі конкурсної комісії представників громадських об’єднань, діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров’я або протидію корупції, у кількості трьох осіб.

Громадські об’єднання, що мають право подавати кандидатури до конкурсної комісії, повинні займатись захистом прав у сфері охорони здоров’я або протидією корупції не менше 5 років до дати подання кандидатур своїх представників до складу конкурсної комісії.

До складу конкурсної комісії, крім представників громадських організацій, входять у рівній кількості представники власника закладу охорони здоров’я (три члени) і представники Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації (три члени).

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до відділу кадрової роботи та нагород виконавчого комітету Яремчанської міської ради Івано-Франківської області (78501, вулиця Свободи, 266 місто Яремче, Надвірнянський район, Івано-Франківська область, кабінет № 17) у письмовому вигляді упродовж 30 (тридцяти) календарних днів з дня опублікування цього оголошення. Прийом пропозицій здійснюється з понеділка до п’ятниці з 09.00 до 15.00 год.

Телефон для довідок: 034-34-2-26-38

Для розгляду кандидатур представників громадських об’єднань необхідно подати:

-  заяву у довільній формі із копією статуту та виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, які підтверджують відповідність громадського об’єднання вимогам постанови Кабінету Міністрів України «Про наглядову раду закладу охорони здоров’я» від 21 листопада 2023 р. №1221;

- рішення вищого органу управління щодо делегування представника або спільний лист громадських об’єднань у випадку подання кандидатур від більше ніж трьох громадських об’єднань, які відповідають необхідним критеріям.

- представники громадських об’єднань подають заяву про відсутність у їх діях конфлікту інтересів за затвердженою формою

 

Секретар міської ради                                 Петро ЖІЛЯК

Фото без опису

 

Інші новини

Всі новини