Відбулася 59- сесія Яремчанської міської ради

  • 64

На сьогоднішньому сесійному засіданні присутніми були 19 із 27 депутатів і міський голова.

Депутати розглянули 16 питань порядку денного та підтримали їх.

Розпочали, традиційно, із внесення змін до бюджету громади: врахували дотацію з Ворохтянської громади в сумі 100 000 грн та спрямували їх КНП Яремчанська центральна міська лікарня; врахували надпланові надходження до бюджету розвитку спецфонду бюджету; розподілили інші кошти, зокрема 100 000 грн спрямували на оплату послуг та робіт із водовідведення дренажної системи підвального приміщення ЗДО "Ягідка".

Депутати погодили внесення змін до штатного розпису Микуличинський Ліцей , додавши 6 ставок: кухар (3 од.), підсобний робітник (1 од.), комірник (1од.), сестра медична із дієтичного харчування (0,5 ставки) та бухгалтер (0,5 ставки).

Також було підтримано 5 земельних питань, якими затверджено проєкти землеустрою,техдокументації із землеустрою, надано дозволи на виготовлення проєктів землеустрою та затверджено техдокументацію щодо інвентаризації земельних ділянок.

Затверджено рішення про організацію безкоштовного харчування дітей пільгових категорій у закладах загальної середньої освіти, яким передбачено, що визначені пільгові категорії учнів будуть отримувати гаряче харчування в ліцеях та гімназії за рахунок коштів місцевого бюджету.

З іншими рішеннями міської ради можна ознайомитися на сайті міської ради після підписання.

Фото без описуФото без опису

Інші новини

Всі новини