Яремчанська міська територіальна громада долучилася до відзначення Європейського Дня боротьби з торгівлею людьми.

  • 52

Яремчанська міська територіальна громада долучилася до відзначення Європейського Дня боротьби з торгівлею людьми.

Європейський День боротьби з торгівлею людьми започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.

Управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету Яремчанської міської ради спільно з працівниками відділенням поліції № 1 (м. Яремче) Надвірнянського РВП ГУНП В Івано-Франківській області проведено інформаційну кампанію « ПротиДій торгівлі людьми».

Головна мета акції - привернення уваги громадськості до проблем торгівлі людьми, мінімізація ризиків потрапляння у критичну ситуацію. Адже багато людей, які постраждали від такого злочину, не звертаються за допомогою, а дехто взагалі не знає, кому і яким чином можна повідомити про факти порушення їхніх прав.

Під час акції працівники роздавали перехожим інформаційні буклети, пам’ятки з інформацією про проблему торгівлі людьми, види допомог особам, які постраждали від торгівлі людьми з контактними номерами «гарячих ліній» з протидії торгівлі людьми.

Зазвичай пильність,обережність може врятувати як власне життя, так і життя близьких та рідних.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису