A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Рука допомоги повертається

З 1 січня наступного року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців. Механізми цієї програми були успішно апробовані в пілотному проекті «Рука допомоги», який був реалізований Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» у 2016-2019 роках. Тоді понад 230 довготривалих безробітних у трьох областях отримали безвідсоткову поворотну допомогу від держави на початок власної справи. Більше 90% з них успішно працюють і сьогодні.

13:46 02.06.2021

Конкурс соціальних ініціатив

Якщо ви маєте ідею проєкту соціальної дії, яка покращить життя громади у вашій області, та здатні реалізувати її у співробітництві з представниками місцевої влади, запропонуйте її на обласному конкурсі соціальних ініціатив та отримайте кошти на реалізацію!

13:45 02.06.2021

Яремчанська міська рада інформує

Сьогодні, 31 травня 2021 року, міським головою Андрієм Мироняком проведено робочу нараду з начальниками відділів виконавчого комітету Яремчанської міської ради, начальниками самостійних управлінь Яремчанської міської ради, начальниками комунальних підприємств, керівниками служб охорони здоров’я. 

15:29 31.05.2021

ОГОЛОШЕННЯ До уваги автоперевізників КОНКУРС!

Відповідно до cт. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України "Про автомобільний транспорт", постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008р. № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», рішення виконавчого комітету Яремчанської міської ради від 28.04.2009 р. № 27 «Про  затвердження Регламенту проведення конкурсів  на перевезення пасажирів автомобільним  транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування» та від 25.05.2021 року № 50 «Про проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в межах території Яремчанської міської територіальної громади»:

14:37 31.05.2021

27 травня 2021 року під головуванням міського голови Андрія Мироняка відбулося засідання десятої чергової сесії міської ради восьмого скликання

27 травня 2021 року під головуванням міського голови Андрія Мироняка відбулося засідання десятої чергової сесії міської ради восьмого скликання.

15:58 28.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь