A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Яремчанська міська філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості

Впродовж 2022 року на підприємства, які перемістили свою діяльність на Прикарпаття, працевлаштовано 159 осіб

Івано-Франківською обласною службою зайнятості налагоджено співпрацю з 98 роботодавцями, які перемістили свою діяльність в Івано-Франківську область з територій України, де ведуться бойові дії або де є загроза бойових дій (13 підприємств на даний час повернулись на попереднє місцезнаходження). 

14:27 16.01.2023

Підсумки року втілилися у реальних здобутках

«Грант на власну справу - це наймасовіша із програм, яка реалізувалася в рамках урядового проєкту єРобота, головною метою якої є державна підтримка бізнесу у непростий час війни. Завдяки цій програмі за останні пів року  121 підприємець з нашої області отримав можливість створити новий або ж розширити вже діючий бізнес. Серед них - 14 осіб з числа внутрішньо переміщених. Завдяки реалізації бізнес-планів отримувачів грантів на Івано-Франківщині буде створено 247 нових робочих місць», - інформує директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

11:20 10.01.2023

Як підготуватися до співбесіди з роботодавцем

Співбесіда з роботодавцем – це досить важливий етап і від рівня підготовки до співбесіди залежить успіх вашого працевлаштування. Саме тому до співбесіди слід підготуватися досить відповідально.

14:58 21.12.2022

Ярмарок вакансій – найкоротший шлях до працевлаштування

«Сьогодні основна діяльність служби зайнятості спрямована на якісне задоволення потреб роботодавців в кваліфікованому персоналі та максимально оперативне працевлаштування шукачів роботи та безробітних осіб, в т.ч. внутрішньо переміщених. В час війни місцеві та релоковані на Прикарпаття підприємства продовжують тримати економічний фронт країни та, не зважаючи на складні умови, зберігають гідні умови праці та заробітну плату», - зазначила у своєму виступі заступник директора-начальник відділу організації профорієнтації Івано-Франківського обласного центру зайнятості Ольга Шевчук.

10:08 11.11.2022

Івано-Франківщина увійшла до п’ятірки лідерів серед найбільш успішних проєктів на отримання мікрогрантів

Згідно державної програми «єРобота», яка має на меті допомогти незайнятим громадянам створити власну справу або розширити вже існуючий бізнес, з 01.07.2022 року по 31.10.2022 року Державний центр зайнятості прийняв позитивні рішення щодо надання мікрогрантів 66 подавачам з Івано-Франківської області, які після їх отримання зобов’язані створити не менше 134 нових робочих місць.

10:03 02.11.2022

ТОП 10 найзатребуваніших професій Прикарпаття

Від початку року до служби зайнятості Івано-Франківської області з потребою у підборі працівників звернулося понад 4 тис. роботодавців, які подали до служби зайнятості 11,6 тис. вакансій.

10:22 31.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь