A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

До відома споживачів природного газу!

До відома споживачів природного газу!

Згідно повідомлення Надвірнянського відділення АТ «Івано-Франківськгаз» протягом вересня та жовтня цього року по вул. Галицькій в м.Яремче проводилися роботи по заміні газопроводу низького тиску зі сталевого на поліетиленовий. 

11:36 13.10.2021

До відома суб’єктів господарювання!

До відома суб’єктів господарювання!

Згідно інформації Управління Держпраці в Івано-Франківській області, Міністерство економіки України та Державна служба України з питань праці спільно запустили електронну послугу щодо реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці (далі  Декларація) через Портал електронних сервісів Мінекономіки.

16:20 07.10.2021

До відома населення щодо вакцинації від коронавірусу COVID-19

До відома населення щодо вакцинації від коронавірусу COVID-19

Згідно інформації управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, на території області за останні тижні суттєво збільшується кількість нових випадків захворювання на CОVID-19. Якщо не зупиняти поширення хвороби, то надалі будуть запроваджуватись посилені протиепідемчні заходи, які призводять до обмеження роботи закладів громадського харчування, підприємств та установ області, обмеження руху пасажирського транспорту та інші.

16:19 07.10.2021

Перше засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Яремчанської міської територіальної громади на період до 2030 року

Перше засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Яремчанської міської територіальної громади на період до 2030 року

5 жовтня 2021 року за участю представників влади та бізнесу відбулося перше засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Яремчанської міської територіальної громади на період до 2030 року.

14:10 06.10.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Першого жовтня в усьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку .

11:27 01.10.2021

Вітання з днем усиновлення.

Вітання з днем усиновлення.

Шановні  усиновителі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі! В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей. 

09:46 29.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь