A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

До відома!!!

До відома!!!

Під керівництвом міського голови Андрія Мироняка 08 лютого 2021року відбулася щотижнева нарада за участю начальників відділів та управлінь виконавчого комітету Яремчанської міської ради, начальників комунальних підприємств, керівниками служб охорони здоров’я.

18:26 08.02.2021

Навчальні вебінари  із запобігання корупційним схемам у діяльності місцевих органів влади

Навчальні вебінари із запобігання корупційним схемам у діяльності місцевих органів влади

Починаючи з 10 лютого ГО «Антикорупційний штаб», ГО «Разом проти корупції» та Національне агентство будуть проводити навчальні вебінари із запобігання корупційним схемам у діяльності місцевих органів влади у таких сферах, як будівництво, земельні відносини та управління комунальним майном. Мета навчання – підвищити спроможність уповноважених місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування правильно ідентифікувати корупційні ризики в обраних сферах, визначати їх причини, та розробляти заходи для мінімізації корупційних ризиків. Для проведення навчань залучені профільні галузеві експерти у сфері запобігання корупції: Андрій Мартин, Сергій Костянчук та Ольга Букрєєва. Навчальний захід передбачає такі форми взаємодії його учасників, як інтерактивна лекція, виконання практичного завдання та групове обговорення. А щоб ви мали змогу підготуватися, у вкладенні до цього листа є посібник «100 корупційних схем в регіонах України», а також форма, яка допоможе правильно описати корупційний ризик та полегшить виконання уповноваженими практичного завдання. Для реєстрації на навчальні вебінари необхідно заповнити анкету учасника за посиланням https://cutt.ly/tkzWiWN, обравши дату навчання та цікавий для Вас напрям. Також додаємо програму вебінару та ідентифікація ризику 100 корупційних схем у регіонах України. Зверніть увагу, що за результатами вікторини-опитування по матеріалах вебінару є можливість отримати призи від ГО «Антикорупційний штаб». За результатами проходження навчання учасник отримає сертифікат від наших партнерів. Реєстрація відкрита до 19 год. 00 хв. 9 лютого 2021 року. Розраховуємо на Вашу активну участь. З повагою Департамент запобігання та виявлення корупції  

08:50 08.02.2021

Оперативна інформація. Управління з питань цивільного захисту ОДА.

Оперативна інформація. Управління з питань цивільного захисту ОДА.

    У зв’язку з проходженням активних атмосферних фронтів від циклону з центром над Балканами протягом 7-9 лютого по області та місту очікується ускладнення погодних умов: 7 лютого сніг, мокрий сніг, вдень та протягом доби 8 лютого значні опади, 9 лютого часом сніг. Ожеледь, налипання мокрого снігу, пориви східного вітру 15-20 м/с, хуртовини, погіршення видимості, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву, на окремих ділянках - снігові замети.

15:52 05.02.2021

До відома!!!

До відома!!!

«Надвірнянське відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України  в Івано-Франківській області інформує страхувальників Надвірнянського району» про Порядок отримання матеріального забезпечення від Фонду:

15:49 05.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь