A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася робоча зустріч очільника Служби судової охорони Прикарпаття з головою Яремчанської міської ОТГ.

Відбулася робоча зустріч очільника Служби судової охорони Прикарпаття з головою Яремчанської міської ОТГ.

15 січня, відбулася робоча зустріч керівників територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області з головою Яремчанської міської об’єднаної територіальної громади Андрієм Мироняком. Представляли судову охорону начальник теруправління полковник Служби Андрій Маланій та заступник начальника підполковник Служби Роман Шеленко. На зустрічі також були присутні начальник служби планування та організації закупівель підполковник Служби Андрій Кіселюк та заступниця начальника фінансово-економічного відділу лейтенант Служби Юлія Савка. Під час розмови представники розповіли голові про завдання та плани розвитку Служби судової охорони в області, вирішувалися питання щодо включення судової охорони до регіональних програм розвитку в регіоні, а також налагодження партнерських відносин між територіальним управлінням Служби та Яремчанською міською ОТГ.

09:29 16.01.2021

Про розміщення стаціонарних пунктів обігріву

Про розміщення стаціонарних пунктів обігріву

       Згідно з даними Українського гідрометеоцентру 15- 18 січня 2021 року на території Яремчанської міської ради очікується значне зниження температури повітря  вночі   до 12-18 градусів морозу,  вдень 10-16 градусів морозу. 

14:38 15.01.2021

До уваги роботодавців - підприємств, установ, організацій  з чисельністю штатних працівників від 8 осіб

До уваги роботодавців - підприємств, установ, організацій з чисельністю штатних працівників від 8 осіб

Івано-Франківський обласний центр зайнятості повідомляє про необхідність подання до 01 лютого 2021 року до служби зайнятості річного звіту по квоті за 2020 рік (інформація про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню).

12:34 15.01.2021

Оголошення

Оголошення

     28 січня  2021 року об 11.00 год. в  залі засідань міськвиконкому

11:42 14.01.2021

Команда Івано-Франківської обласної служби зайнятості підвела підсумки роботи за 2020 рік

Команда Івано-Франківської обласної служби зайнятості підвела підсумки роботи за 2020 рік

В базі даних обласної служби зайнятості у 2020 році налічувалось 27,6 тис. вакансій. Кількість роботодавців, які співпрацювали з філіями обласного центру зайнятості та Івано-Франківським міським центром зайнятості, становила 7,5 тисячі. За сприяння служби зайнятості було укомплектовано 24,1 тис. вакансій.

11:38 13.01.2021

До відома!!!

До відома!!!

Сьогодні, 11 січня, комунальне некомерційне підприємство «Яремчанська центральна міська лікарня» отримало апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ) для допомоги у боротьбі з пандемією COVID-19. Сучасний апарат ШВЛ був переданий лікарні меценатом Романом Покровським. Саме спільними зусиллями міського голови Андрія Мироняка та депутатки Яремчанської міської ради Віри Галайко була привернута увага до існуючих проблем регіону та вдалося отримати значну допомогу для лікарні. На сьогоднішній день, коли пандемія не відступає, апарат ШВЛ дозволить лікарям більш якісно лікувати хворих.

21:18 11.01.2021

До відома!!!

До відома!!!

Сьогодні, 11 січня 2021 року, міським головою Андрієм Мироняком проведено робочу нараду з начальниками відділів виконавчого комітету Яремчанської міської ради, начальниками самостійних управлінь Яремчанської міської ради, начальниками комунальних підприємств, керівниками служб охорони здоров’я. 

15:07 11.01.2021

Засідання робочої групи

Засідання робочої групи

    Сьогодні, 05 січня, за ініціативи міського голови було проведено засідання робочої групи з вдосконалення роботи закладів охорони здоров’я, до  складу якої ввійшли: керуючий справами міськвиконкому Василь Озорович, начальниця фінансового управління міськвиконкому Галина Кіщук, головний лікар КНП «Яремчанська ЦМЛ» Олександр Соколюк, лікар-травматолог, депутат Яремчанської міської ради Володимир Мандина, головна бугхалтерка КНП «Яремчанська ЦМЛ» Галина Виксюк, директор КНП "Яремчанський центр надання первинної допомоги"  Юрій Бодоряк,  голова Ворохтянської ТГ Олег Дзем’юк,  керуюча справами виконавчого комітету Поляницької сільської ради Наталя Гринюк, начальниця юридичного відділу  Поляницької сільської ради Антоніна Мірус.

19:00 05.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь