A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Протидія домашньому насильству

Яремчанська центральна міська бібліотека долучилася до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»!

Сьогодні проблема насильства в сім’ї примушує говорити про себе на повний голос. Тому дуже важливо інформувати населення через усі можливі засоби масової інформації. Адже, на жаль, не всі знають як знайти вихід з цієї нелегкої ситуації.

10:34 27.11.2020

!!! ДІЙ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА !!!

Щороку у всьому світі в кінці листопада розпочинає свій старт кампанія “16 днів активних дій проти насильства по відношенню до жінок і дітей”. Сьогодні до неї приєднюється понад 160 держав для здійснення стратегії, що закликає до викорінення всіх форм насильства по відношенню до жінок і дітей.

14:32 25.11.2020

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ!!!

  Щороку 30 липня в Україні відзначається Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Зараз поняття "торгівля людьми" - це не тільки сексуальне рабство, а й нелегальна праця, трансплантація органів. Серед постраждалих немає ані статевих, ані вікових обмежень. Жебракуванням та збором "пожертв" можуть займатися діти та люди похилого віку. 

12:46 29.07.2020

Протидія домашньому насильству

  З метою запобігання та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству розміщуємо інформаційні плакати в яких міститься інформація та номери телефонів на які можна звертатися у разі винекнення таких випадків.

11:11 13.05.2020

Домашнє насильство в умовах карантину: як уникнути?

Ізоляція під час карантину схожа до клітки, в якій сім’ї мають перебувати цілими днями. Такий досвід для більшості з нас зовсім незрозумілий і обтяжуючий. Ймовірність, що можуть виникати конфлікти чи суперечки суттєво зростає. Причина – наші базові потреби частково порушені: немає відчуття безпеки, вимушені відпустки за власний рахунок чи зупинка власної справи; втрата можливості скинути внутрішнє напруження – відвідувати розважальні заклади, проводити час з друзями, і просто побути наодинці. В таких умовах важливо зберігати свої особисті межі і межі інших. Це означає – дозволяти собі та іншим висловлювати свої думки, відповідати за власну поведінку, демонструвати самоповагу і повагу до інших, вміти чути і намагатися досягти компромісу.  

11:55 02.04.2020

Яремчанська центральна міська бібліотека долучилася до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

  Сьогодні проблема насильства в сім’ї примушує говорити про себе на повний голос. Тому дуже важливо інформувати населення, проводити бесіди. Адже, на жаль, не всі знають як знайти вихід з цієї нелегкої ситуації.

10:03 06.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь