A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Представлено публічний звіт про діяльність Уповноваженого із захисту державної мови

Представлено публічний звіт про діяльність Уповноваженого із захисту державної мови

Відповідно до частини п’ятої статті 49 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь презентував публічний звіт про діяльність Уповноваженого про стан дотримання Закону у 2021 році. Цього року підсумки забезпечення закону у 2021 році готувалися в умовах воєнного стану.

09:49 20.05.2022

Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках реалізації заходів II Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 у світі з 23 по 29 травня 2022 року в Україні відбудеться щорічний Тиждень безпеки дорожнього руху, 1-й етап якого у травні буде присвячений питанням безпеки на дорогах в умовах воєнного стану. Серед заходів Тижня заплановано проведення тематичного круглого столу з онлайн-трансляцією за участю представників профільних державних відомств та структур, фахівців транспортної галузі, громадськості; всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Безпека дорожнього руху в умовах воєнного стану»; щорічних традиційних шкільних онлайн-уроків з безпеки дорожнього руху; щорічної загальнонаціональної благодійної акції зі здачі крові «Здай кров - врятуй життя»; старту всеукраїнського молодіжного конкурсу фото та відео робіт національного проект)' «Безпечна країна» та інших. Загальний план заходів Тижня (додається) та запрошуємо долучитися фахівців відповідних департаментів та управлінь до їхнього проведення. Інформацію стосовно Тижня можна отримати з наступних джерел: - сайт організатора: http://mediransvn.com.ua/ (розділ: Тиждень БДР); - YouTube-канал «Безпечна країна»: http://youtube.com/c/Безпечнакраїна - соціальна мережа Facebook: http://vww.facebook.com/tbdrua/.

14:08 19.05.2022

Найближчим часом почнеться перевірка наявності договорів на вивезення твердих побутових відходів у мешканців Яремчанської громади

Найближчим часом почнеться перевірка наявності договорів на вивезення твердих побутових відходів у мешканців Яремчанської громади

Укладення договору на надання житлово-комунальних послуг є обов’язком споживача, відмова споживача послуг від укладення договору суперечить вимогам ст. 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 35-1 Закону України «Про відходи» та Правилам благоустрою Яремчанської міської територіальної громади, прийнятими рішенням сесії від 23.12.2021 №296-20/2021 «Про затвердження Правил благоустрою Яремчанської міської територіальної громади».

14:22 18.05.2022

Добровільне формування "Яремчанська варта"

Добровільне формування "Яремчанська варта"

Сьогодні відбулася зустріч міського голови Андрія Мироняка з представниками громади, на якій створили добровільне формування охорони громадського порядку «Яремчанська варта». Керівники: Василь Бойченюк – Яремче, Василь Мотрук – Микуличин, які працюватимуть у чіткій взаємодії з комендантом Яремчанської територіальної громади Петром Бабчуком.

15:09 10.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь