A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

КНП "Надвірнянська ЦРЛ" запрошує скористатися унікальним шансом діагностики від провідних фахівців

КНП "Надвірнянська ЦРЛ" запрошує скористатися унікальним шансом діагностики від провідних фахівців

У п'ятницю, 24 червня, з 09:30 у ВІДДІЛЕННІ НЕВІДКЛАДНОЇ (ЕКСТРЕННОЇ) МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ КНП "Надвірнянська ЦРЛ" за адресою м. Надвірна, вул. Грушевського 12 , буде проводитись консультативний прийом київськими лікарями ДУ "ІНСТИТУТ СЕРЦЯ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ":

10:14 23.06.2022

Звіт про використання коштів, отриманих від одноденних заробітків

Звіт про використання коштів, отриманих від одноденних заробітків

Протягом трьох місяців, за дорученням міського голови, виконавчий комітет Яремчанської міської ради, КНП «Яремчанська центральна міська лікарня», КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», Міське комунальне підприємство, СКП «Добробут-М», ВУВКГ, КП «Благоустрій», фінансове управління міськвиконкому, управління соціального захисту та надання соціальних послуг населенню міськвиконкому, управління освіти, культури, спорту, та молодіжної політики міськвиконкому, Яремчанський ліцей №1, Яремчанський ліцей №2, Микуличинський ліцей, Яремчанська гімназія, ЗДО «Гірський струмочок м. Яремче, ЗДО «Ягідка» с. Микуличин, будинок творчості дітей та юнацтва м. Яремче, Яремчанська дитячо-юнацька спортивна школа, інклюзивно-ресурсний центр, дитяча школа мистецтв, міжшкільний навчально-виробничий комбінат, ПП «Яремчанське підприємство по забезпеченню тепловою енергією», клубні та бібліотечні установи здійснювали пожертвування в розмірі одноденної заробітної плати працівників для потреб Збройних Сил України.

10:03 21.06.2022

Портал “Поряд” єднає українців

Портал “Поряд” єднає українців

В Україні працює портал допомоги українцям «Поряд» Отримати допомогу чи надати її іншим відтепер можна на порталі «Поряд». Щоб отримати допомогу, заходьте на портал poryad.in.ua, натискайте кнопку «Потрібна допомога» й заповнюйте коротку форму. Аби допомогти іншим, в рядку пошуку на сайті оберіть свій регіон – і ви побачите тих, кому потрібна допомога. Усі запити зручно відсортовані по категоріях: їжа, одяг, транспорт, ліки, консультації, інше. Його мета проста: зробити так, щоб той, хто потребує допомоги, отримав її від тих, хто поряд. Без десятків волонтерських чатів в кожному населеному пункті України. Все в одному місці, просто і зрозуміло. Допомога в декілька кліків. Інтерфейс сайту максимально інтуїтивний і простий, аби кожен міг як подати запит на отримання допомоги, так і допомогти іншим. Поряд – це про пряме волонтерство без посередників. Кожен сам вирішує кому і як допомогти. Жодних посередників чи ботів, тільки живі люди з реальними запитами.

16:40 20.06.2022

Війна забирає найкращих

Війна забирає найкращих

Яремчанська громада, с.Микуличин, вчора, 19 червня, прощалася з Героєм Петром Патриляком.

10:13 20.06.2022

Червоне то любов. Чому донорство крові під час війни стало ще однією лінією оборони України

Червоне то любов. Чому донорство крові під час війни стало ще однією лінією оборони України

14 червня у всьому світі відзначають День донора крові. Зазвичай він передбачає обширну інформаційну кампанію та заклик до дії, але цьогоріч вторгнення Росії на територію України суттєво змістило акцент. Багато чоловіків приєдналися до складу Сил оборони, через що не можуть здавати кров, хоча саме вони роками були регулярними донорами та закривали потребу у крові. Зараз вони захищають країну від ворога.

10:32 17.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь