A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги молоді громади, батьків та педагогів!

До уваги молоді громади, батьків та педагогів!

Наркоманія стає особливо гострою та актуальною серед молодіжного середовища. На жаль, не оминула вона й молодь нашої громади. Частішають випадки госпіталізації дітей та молоді. Під впливом наркотичних та алкогольних речовин, підлітки частіше потрапляють у надзвичайні ситуації, вчиняють злочини. Направду, це – найгостріша суспільна проблема, яка стає надзвичайно критичною.

10:32 30.06.2022

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ ПІДЛІТКІВ ПРО ШКОДУ НАРКОТИКІВ.  ПОРАДИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ ПІДЛІТКІВ ПРО ШКОДУ НАРКОТИКІВ. ПОРАДИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ

Найчастіше це відбувається в компанії друзів. Спровокувати перше вживання може багато чого: почуття цікавості, бажання не показуватися іншим «білою вороною», невміння сказати «Ні»; присутність у житті серйозних проблем; «на зло» комусь чи спроба вплинути на іншу людину, просто поганий настрій або звичайна нудьга. Через незнання людина впевнена в тому, що спробувати один раз — не страшно. На жаль, весь цей грізний наркобізнес побудований на тому, що перший раз ніколи не буває останнім. Пробуючи наркотик, переходячи через психологічний бар’єр, людина одночасно переступає через фізіологічні (на рівні тіла) і юридичні, і моральні бар’єри. Кожен хто вперше вживає впевнений в тому, що «зі мною все інакше, все під контролем». Ця впевненість тільки від недосвідченості!

10:11 30.06.2022

Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади».

Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади».

Мінрегіон розпочинає Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади». Конкурс проводиться вже шостий рік поспіль за підтримки Ради Європи та ГО «Інтерньюз-Україна».

15:07 29.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь