A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

     В найближчу годину із збереженням до кінця доби 29 липня та протягом доби 30 липня по області та місту очікуються грози, град, шквалисте посилення вітру 15-20 м/с (1 рівень небезпечності, жовтий).

18:32 29.07.2020

До уваги юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців  Відділ державної реєстрації  Яремчанського міськвиконкому повідомляє!!!

До уваги юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Відділ державної реєстрації Яремчанського міськвиконкому повідомляє!!!

  Міністерство юстиції України запускає новий Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. У зв’язку з цим, із 7 до 16 серпня 2020 року, у період впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру, документи, що подаються для державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, не прийматимуть. Просимо вибачити за тимчасові незручності та запланувати проведення реєстраційних дій щодо юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань до 5 серпня або ж після 16 серпня 2020 року.

12:25 29.07.2020

Надвірнянська місцева прокуратура прозвітувала про стан законності на території населених пунктів Яремчанської міської ради за  І півріччя 2020 року

Надвірнянська місцева прокуратура прозвітувала про стан законності на території населених пунктів Яремчанської міської ради за І півріччя 2020 року

  В липні поточного року Надвірнянською місцевою прокуратурою скеровано в органи влади інформацію про стан законності на території населених пунктів Яремчанської міської ради за І півріччя 2020 року.

12:02 28.07.2020

ПОВІДОМЛЕННЯ  про оприлюднення  проекту документу держаного планування  та звіту про стратегічну екологічну оцінку

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту документу держаного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: Детальний план території для будівництва та обслуговування багатопаливної автозаправної станції (БП АЗС) з пунктом сервісного обслуговування водіїв та пасажирів на вул. Свободи ( біля будинку №5) в м. Яремче Івано-Франківської області).

10:44 24.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь